Buitenterras van Koninklijk theater Carré

Gratis traktatie

Op het Carré Terras aan de Amstel

Bij een voorstelling in juni, juli of augustus

Bezoek Herman van Veen, bewonder Igone de Jongh of bekijk de musical The sound of music in Koninklijk Theater Carré. Als lid van de coöperatie Nh1816 ontvangt u daarbij een hapje en drankje op de Carré Terras. Vraag hiervoor uw kortingscode aan en gebruik deze bij het reserveren van een voorstelling naar keuze in juni, juli of augustus 2022.

Ontvang een heerlijke traktatie op het Carré Terras aan de Amstel bij het boeken van tickets.

Kies uit koffie of thee en een wisselend gebakje óf kies bij een gezelschap vanaf 2 personen voor een drankje per persoon en ontvang gezamenlijk een portie bitterballen. De traktatie wordt aangeboden door Koninklijk Theater Carré en de Coöperatie Nh1816 bij 1e rang tickets binnen de gestelde actieperiode.

Kortingscode aanvragen

Ga naar jouw VerzekeringApp om direct jouw kortingscode te ontvangen en verzilveren of vraag hem aan via onderstaand formulier. Heb je de VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Na het aanvragen van uw kortingscode ontvangt u deze binnen drie werkdagen. Wilt u direct uw korting ontvangen, vraag uw korting dan aan via uw VerzekeringApp.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen is mogelijk zolang kaarten voor de voorstelling beschikbaar zijn.
  • Traktatie alleen aangeboden bij kaarten voor 1e rang.
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt
  • Met jouw kortingscode ontvang je op de geboekte tickets een uitleg over het verzilveren van de bestelcode op het terras.
  • De traktatie is alleen geldig op de dag van de geboekte voorstelling en voor het aantal personen dat geregistreerd staat op het ticket.
stoelen in coronaproof opzet in koninklijk theater carré

Maatschappelijk partner van Carré

Stichting Goede Doelen Nh1816 heeft mogelijk gemaakt dat Koninklijk Theater Carré kan investeren in apparatuur, software en training van Carré theatertechnici voor livestreaming. Hiermee kan het theater de komende periode – waarin de zaalcapaciteit door de coronamaatregelen zeer beperkt is – waar mogelijk toch een theaterbeleving bieden en extra inkomsten genereren. Ook kan Carré op de zakelijke markt het aanbod verruimen en hiermee aanvullende inkomsten genereren op langere termijn.

Lees hier meer over de ondersteuning aan Koninklijk Theater Carré.

Buitenterras Carré in Amsterdam

Carré Terras aan de Amstel

Midden op de Amstel, recht voor het theater, vind je het CARRÉ Terras. Je kunt er genieten van een lunch, borrel en/of diner met een fantastisch uitzicht over de Amstel en zon tot in de late avond. Als onafhankelijk en zelfstandig theater zonder exploitatiesubsidie heeft CARRÉ het terras op de Amstel gerealiseerd. Een van onze initiatieven om te kunnen blijven ondernemen en u draagt daar met uw bezoek aan bij.

Fotografie: Nathan Reinds & Floris Heuer

Naar boven