Win 4 kaarten voor de familievoorstelling van Claudia de Breij op 17 oktober!

Claudia de Breij - voorstelling 'Hier ben ik'

Toen Claudia de Breij het eervolle verzoek kreeg een voorstelling voor Carré te maken, wist ze direct: dat wordt een familievoorstelling.

Claudia: “Wie Carré binnenkomt, met al dat rode pluche en die aardige mensen die in prachtig kostuum de deur voor je openhouden voelt: ik mag er zijn. Dat gevoel gun ik iedereen. Over dat gevoel gaat Hier ben ik.”

Aan de hand van het meeslepende levensverhaal van revuester Heintje Davids zingt, danst en vertelt Claudia over een klein meisje dat van haar vader te horen kreeg dat ze ‘te dik en te lelijk’ voor het toneel was. Later, toen ze dat podium al lang had veroverd, waren er mensen die besloten dat mensen als Heintje te Joods waren om er te mogen zijn.

Wie haar ook tegenhield, wat er ook gebeurde: Heintje wás er, en ze kwam altijd weer terug.

Hier ben ik is een vrolijke voorstelling voor iedereen van 8 tot 88 over de droom en het recht er te mogen zijn, wie je ook bent.

Deze winactie start 1 september 2020

De winactie is onder voorbehoud van doorgang van de voorstelling in verband met mogelijk wijzigende maatregelen rondom het coronavirus.

Direct op de hoogte worden gebracht van de start van deze winactie en meer ledenvoordelen? Schrijf u in op onze ledennieuwsbrief

Maatschappelijk partner van Koninklijk Theater Carré

Stichting Goede Doelen Nh1816 is sinds 2015 maatschappelijk partner van Koninklijk Theater Carré. In dat jaar deed de stichting een donatie aan het Carré Fonds waarmee een langgekoesterde wens in vervulling ging: de verbetering van de geluidsinstallatie. Vanuit de stichting dragen we graag bij aan de continuïteit van Carré als monumentaal theater en aan de ontwikkeling van talent in het bijzonder.

Lees hier meer over de ondersteuning aan Koninklijk Theater Carré.