Winactie tickets Claudia de Breij in Carré geannuleerd

Tijdens de persconferentie zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Deze maatregelen hebben helaas impact op de Nh1816-voorstelling van Claudia de Breij in Koninklijk Theater Carré.

Veiligheid staat voorop
De Nh1816-voorstelling valt precies binnen de drie weken waarin de aangescherpte maatregelen worden gehanteerd. Ook wordt reizen sterk afgeraden tenzij dit noodzakelijk is. Voor Nh1816 staan veiligheid en gezondheid voorop. Risicopreventie is voor ons van groot belang als verzekeraar.

Hierdoor heeft Nh1816 besloten geen winnaars te ontvangen tijdens de voorstelling op 17 oktober in Carré.

Carré zit in ons hart
Nh1816 is de betrokken particuliere schadeverzekeraar met een groot hart voor de samenleving. Sinds 2015 is Nh1816 maatschappelijk partner van Koninklijk Theater Carré. Als maatschappelijk partner blijven wij het theater in onze hoofdstad steunen en wensen Carré veel succes toe in deze aanhoudende lastige tijd. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Heeft u deelgenomen aan de winactie?

Bedankt voor uw deelname. Wij kunnen ons voorstellen dat dit bericht u teleurstelt. Uw deelname aan de winactie staat bij ons geregistreerd. Zodra de mogelijkheid zich aandient om onze relaties op een verantwoorde wijze uit te nodigen voor een Carré-waardige voorstelling, dan informeren wij u opnieuw. U kunt er dan voor kiezen opnieuw deel te nemen aan de winactie. Zonder dat u opnieuw uw gegevens bij ons hoeft achter te laten.

Let op uzelf en blijf gezond!

Maatschappelijk partner van Carré

Stichting Goede Doelen Nh1816 heeft mogelijk gemaakt dat Koninklijk Theater Carré kan investeren in apparatuur, software en training van Carré theatertechnici voor livestreaming. Hiermee kan het theater de komende periode – waarin de zaalcapaciteit door de coronamaatregelen zeer beperkt is – waar mogelijk toch een theaterbeleving bieden en extra inkomsten genereren. Ook kan Carré op de zakelijke markt het aanbod verruimen en hiermee aanvullende inkomsten genereren op langere termijn.

Lees hier meer over de ondersteuning aan Koninklijk Theater Carré.