Nh1816 ARTIS Zoomeravonden

Ledenvoordelen

  • U krijgt regelmatig een aanbieding om met korting naar een museum, dierentuin of theater te gaan dat door Stichting Goede Doelen Nh1816 wordt ondersteund; 
  • Als uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal goede doelen project ondersteunt, dan wordt u hiervoor uitgenodigd en/of krijgt u korting op deelname.

Beleef een Nh1816 ARTIS Zoomeravond voor €5,- per persoon!

In augustus is ARTIS iedere zaterdag open vanaf 15.00 uur tot de zon ondergaat voor de Nh1816 ARTIS Zoomeravonden. Er zijn workshops voor kinderen en optredens van bekende artiesten en aanstormende muzikanten. Picknick in het gras, of bestel pizza bij de buitenkeuken. Leer hoe u uw eigen bokashi maakt of luister naar verhalen over kringlopen in de natuur. En sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park. 

Kaarten met korting bestellen
Bestel kaarten met korting via artis.nl/nh1816. Gebruik de actiecode op de brief die u bij ZEST Magazine #04 hebt ontvangen om de korting te verrekenen. De kaartverkoop voor de Nh1816 Zoomeravonden in augustus start op 15 juni 2018. Dit ledenvoordeel is beperkt beschikbaar. Op=op. In juni en juli vinden de reguliere ARTIS Zoomeravonden plaats.

Geen kortingscode ontvangen
Bent u verzekerd bij Nh1816 maar heeft u alleen ZEST Online, geen ZEST Magazine en/of begeleidende brief ontvangen? Vraag dan hier uw persoonlijke kortingscode aan.

Lees meer over onze ondersteuning aan ARTIS. 

Bezoek het Spoorwegmuseum met 50% korting

Namens de Coöperatie Nh1816 hebben wij onze leden in ons ZEST Magazine #04 een kortingsvoucher aangeboden.

Kortingsvoucher gebruiken
Deze voucher geeft 50% korting op de reguliere toegangsprijs tot het museum voor maximaal zes personen. De voucher kunt u uit het magazine knippen en tot en met september inleveren aan de kassa van het Spoorwegmuseum. De korting wordt aan de kassa verrekend. ​Let op; dit mag geen kopie van een voucher zijn. 

Dit ledenvoordeel is geldig tot 1 oktober 2018. Op=op.

Kom naar hét zomerse evenement voor stoere kids
Techlab Xl in het Spoorwegmuseum is van 11 t/m 19 augustus. Kom deze zomervakantie naar het Spoorwegmuseum. Ontdek alles over trein en techniek met spannende demonstraties en uitdagende proeven.

Geen kortingsvoucher ontvangen
Bent u verzekerd bij Nh1816 maar heeft u alleen ZEST Online of geen ZEST Magazine ontvangen? Vraag dan via de onderstaande button uw persoonlijke kortingsvoucher aan. 

Lees meer over onze ondersteuning aan het Spoorwegmuseum.

Vragen?

Heeft u vragen over een van de ledenvoordelen? Neem dan contact op via marketing@nh1816.nl.