Spoorwegmuseum

Ledenvoordeel

  • U krijgt regelmatig een aanbieding om met korting naar een museum, dierentuin of theater te gaan dat door Stichting Goede Doelen Nh1816 wordt ondersteund; 
  • Als uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal goede doelen project ondersteunt, dan wordt u hiervoor uitgenodigd en/of krijgt u korting op deelname.

Beleef het Spoorwegmuseum

Namens de Coöperatie Nh1816 hebben wij onze leden in de periode van 12 maart tot en met 15 april een kortingsvoucher aangeboden op de toegang tot het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Het aanvragen van deze voucher is niet meer mogelijk maar heeft u een kortingsvoucher in bezit, dan is de korting geldig tot en met zondag 13 mei. 

Kortingsvoucher gebruiken
Print uw kortingsvoucher en geef deze af aan de kassa van het Spoorwegmuseum. De korting wordt ter plaatse met de tickets verrekend.

Maatschappelijk partner van het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum en Nh1816
Als coöperatie staat Nh1816 midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dat doet zij bijvoorbeeld via de Stichting Goede Doelen Nh1816. Mede door een financiële bijdrage van Stichting Goede Doelen Nh1816 kunnen de bezoekers “Treinen door de Tijd” bewonderen in het Spoorwegmuseum.

Het Spoorwegmuseum is razend populair! Wist je dat het museum voor het derde achtereenvolgende jaar meer dan 400.000 bezoekers heeft ontvangen?! 

Twee eeuwen reizen door de trein
Het thema van het centrale (Wereld4) plein is ‘Treinen door de tijd’ en vertelt het verhaal van 175 jaar personenvervoer per trein. De compleet vernieuwde museumhal van het Spoorwegmuseum toont op speelse en interactieve wijze de ontwikkelingen van bijna twee eeuwen reizen per trein. Rond de iconische treinen is van alles te doen en te beleven waardoor de treingeschiedenis echt tot leven komt. De verbouwing werd mede mogelijk gemaakt met een donatie van Stichting Goede Doelen Nh1816.