ARTIS

Ledenvoordeel

  • U kunt met korting naar een museum, dierentuin of theater dat door Stichting Goede Doelen Nh1816 wordt ondersteund. Kijk voor actuele acties op deze pagina;
     
  • Als lid kunt u via uw adviseur een verzoek indienen voor een bijdrage aan een lokaal goed doel of goede doelen project. Informeer hiernaar bij uw adviseur.
     
  • Als uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal maatschappelijk project ondersteunt, dan wordt u hiervoor uitgenodigd of krijgt u korting op deelname; 
     
  • U ontvangt het jaarlijkse Zest magazine met interessante artikelen, informatie over de coöperatie en leuke acties. 

Nh1816 ZOOmeravonden bij ARTIS

In de maand juli stond iedere zaterdagmiddag en -avond in het teken van Nh1816 ZOOmeravonden bij ARTIS.

Vanaf 15.00 uur tot zonsondergang konden bezoekers genieten van optredens van bekende artiesten, opkomende muzikanten en leuke workshops voor kinderen. 

Als maatschappelijk partner van ARTIS bood de coöperatie Nh1816 haar leden de gelegenheid hier met voordeel naar toe te gaan. 

Picknicken in het gras, of pizza bestellen bij de buitenkeuken. Leren hoe u uw eigen eetbare tuin maakt. Of luisteren naar de dierenarts, de microbioloog of de plantenexpert die vertelde over de eetbare tuin. De avond werd afgesloten met een speciale rondleiding door een schemerend park.

Deze actie was alleen voor verzekerden van Nh1816.

Maatschappelijk partner van ARTIS

Als coöperatie staat Nh1816 midden in de samenleving en daar willen ze graag iets aan teruggeven. Dat doen zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het nieuwe verblijf van de Bennett wallaby’s en jaguarverblijf mede mogelijk te maken.

Stichting Natura Artis Magistra is als goed doel voor een groot deel afhankelijk van subsidies, schenkingen en sponsoring. Om Artis te behouden voor de toekomst is geld nodig. Door de sponsoring van het jaguarverblijf en het nieuwe verblijf van de Bennett wallaby's ondersteunt Stichting Goede Doelen Nh1816 actief de ideële doelstellingen van Artis zoals de instandhouding van het monument Artis, natuur- en milieueducatie, internationale fok- en herintroductieprogramma's en natuurbehoud.