mensen die de hunzeloop wandelen door een weiland heen

16 september 2023

Geniet van Drentse natuur, cultuur en gezelligheid

Ken jij de kabouters in het Asserbos al? Je kunt nu bij ze op visite! Als lid van Nh1816 is het gratis én krijg je een traktatie. Zet je puntmuts op, ga met kinderen op avontuur en leer samen over duurzaamheid.  

Vergeet ook het Duurzaamheidscentrum niet. Doe inspiratie op waar je thuis samen mee aan de slag kunt. Hoe maak je je tuin aantrekkelijk voor bijen, vlinders en vogels? Wat moet in welke afvalbak? Hoe maak je zelf compost? Je leert het in Assen! 

Ledenvoordeel: kans op 2 startbewijzen voor de Hunzeloop
Actieperiode: tot 16 september en vol=vol

Hoe kans maken?

Schrijf je zo snel mogelijk in voor deze wandeltoch van vol=vol.

Met jouw aanvraag steun je Het Drentse Landschap. Per aangevraagd ledenvoordeel van een Nh1816-lid bij Het Drentse Landschap wordt één keer per jaar € 10 namens jou bijgedragen vanuit de Coöperatie Nh1816.

Aanmelden voor gratis Hunzeloop-startbewijzen

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen kan uiterlijk tot 15 september
  • Vol=vol
  • Één inschrijving = twee startbewijzen

 

groen gras met wendeltrap

Wat is er te doen in het Drents Landschap?

Hunzeloop 16 september 2023

De Hunzeloop is een jaarlijks eendaags uniek wandelevenement in Noord-Nederland. Het wordt altijd georganiseerd op de 3e zaterdag in september. De Hunzeloop heeft een eigen unieke formule.

Natuur, cultuur en gezelligheid op één van de mooiste plekjes van Nederland. De uniekheid van de Hunzeloop is dat er, naast een wandeling maken in een mooie omgeving, ook volop ruimte is voor historie, cultuur en natuur in het Hunzedal. Zowel geoefende als niet geoefende lopers kunnen meedoen aan een evenement van formaat.

Naar boven