Kantoor

Molenweg 5
9781GL  BEDUM

06-48928747
google map

Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen

Dichtbij
Betrokken
Altijd bereikbaar (ook in het weekend)

Gonnie Smit is sinds 2006 werkzaam als financieel adviseur. Na jarenlang bij een grote bank gewerkt te hebben is Gonnie in 2017 als zelfstandige begonnen met Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen. De reden dat Gonnie voor zichzelf is begonnen is dat ik nu (meer) een onafhankelijk advies kan aanbieden en een persoonlijk contact opbouw. Laagdrempelig, persoonlijk, deskundig advies in begrijpelijke taal.

Mijn doel is om met mijn kennis en ervaring mensen op een duidelijke en persoonlijke manier te helpen bij het afsluiten van de best passende hypotheek. Ik help u om uw woondroom te realiseren.

Vanaf begin 2019 zal Frank Smit  zijn zus gaan ondersteunen binnen de hypotheek- en verzekeringswerkzaamheden. De nadruk zal voor Frank komen te liggen op de verzekeringen. Zo heeft u voor al uw vragen over verzekeringen ook uw eigen aanspreekpunt. Frank heeft ruim 3 jaar ervaring opgedaan in het hypotheek- en verzekeringswezen bij een grote bank in de stad Groningen maar heeft ervoor gekozen om samen met zijn zus u te kunnen voorzien van onafhankelijk advies.

Wilt u graag met een ervaren adviseur uw verzekeringen doornemen en kijken of u (en uw gezin) goedkoper en beter verzekerd kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beoordeling

Nieuwe verzekering

9,4

Voor een persoonlijk advies en de juiste verzekering voor uw situatie kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag. Onze dienstverlening bij het afsluiten van een nieuwe verzekering wordt door onze klanten beoordeeld op vier onderdelen: persoonlijke service, dienstverlening, toegankelijkheid en het resultaat.

9,5
Toegankelijkheid
9,1
Resultaat afhandeling
9,1
Dienstverlening
9,7
Persoonlijke service
Vraag advies Vraag offerte aan Bel me terug

* Verplichte veldenKantoor

Molenweg 5
9781GL  BEDUM

06-48928747
google map