Ennemaborg in het Groninger Landschap

geldig t/m 8 januari 2023

Gratis gebiedsfolder + consumptievoucher Landgoed Ennemaborg

Eén van de pronkstukken van Het Groninger Landschap is Landgoed Ennemaborg in Midwolda. De borg stamt uit de veertiende eeuw en is in de achttiende eeuw ingrijpend verbouwd. Dit najaar kan jij dit prachtige landgoed en zijn omgeving bewonderen. En dat met Nh1816 ledenvoordeel!

Met jouw ledenvoordeel ontvang je niet alleen een gratis gebiedsfolder, maar ook een consumptievoucher voor twee personen waarmee je koffie of thee met iets lekkers kan bestellen. De voucher kan je inleveren in het bezoekerscentrum Ennemaborg in het oude koetshuis van het landgoed.

Ledenvoordeel: Gebiedsfolder en consumptievoucher voor 2 personen
Actieperiode: t/m 8 januari 2022
 

Gebiedsfolder + consumptievoucher aanvragen

Vraag jouw gebiedsfolder en consumptievoucher voor twee personen aan via onderstaand formulier. Houd er rekening mee dat het Groninger Landschap een keer per week de gebiedsfolders + voucher sturen naar de aanvrager.

Met jouw aanvraag krijg je niet alleen een leuk ledenvoordeel, maar steun je automatisch Het Groninger Landschap. Nh1816 draagt namelijk vanuit haar coöperatie 10 euro bij aan het Landschap voor elk voordeel dat haar leden aanvragen.

De aanvragen worden eens per week met het Groninger Landschap gedeeld en verwerkt. Je ontvangt jouw ledenvoordeel binnen circa anderhalve week.

Aanvragen gebiedsfolder + consumptievoucher


Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Één voucher is voor twee personen.
  • Aanvragen is mogelijk t/m 08-01-2023.
  • De aanvragen worden wekelijks gedeeld met het landschap.
  • Per adres wordt één wandelkaart met voucher toegestuurd.
groninger landschap  vogel

Wat is er te doen in het Groninger Landschap?

In het Groninger Landschap is veel te beleven. De uitgebreide wandelroutes loodsen je langs de mooiste plekjes, maar ook voor de fietsliefhebbers is het aanbod groot. Daarnaast organiseert het landschap verschillende activiteiten. Bekijk het op de activiteitenkalender van het Groninger Landschap!

Foto: Martin Morsman

Coöperatie Nh1816 steunt Groninger Landschap

De coöperatie Nh1816 vindt het belangrijk bij te dragen aan jouw omgeving. Met jouw ledenvoordeelaanvraag doneert Nh1816 € 10,- aan Landschap Noord-Holland voor het behoud en onderhoud van het prachtige Groninger Landschap. Zodat jij nog lang van haar flora en fauna kunt genieten.

Naar boven