boeg van rondvaartboot in vaarwater in Groninger Landschap

31 augustus & 7 september 2024

Gratis vaarexcursies in Groninger Landschap

Vaar mee door de mooiste natuurgebieden in het hoge noorden van ons land. Het Groninger Landschap organiseert mooie tochten met de fluisterboot 'de Raidomp' door het Hunzedal. Vaar mee in augustus of september. Zorg dat je er op tijd bij bent, de boot heeft plaats voor maximaal 20 gasten.

Kortingscode aanvragen

Een kortingscode vraag je gemakkelijk aan in de VerzekeringApp. Open de App, kies Ledenvoordelen, bekijk het ledenvoordeel en vraag jouw kortingscode aan. De code ontvang je direct op je scherm. De VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ticketstraat gaat bestellen.

Vanaf 1 april 2024 kunnen tickets met korting worden besteld bij het Openluchtmuseum. Zolang tickets met korting beschikbaar zijn.
 

Voorwaarden

 • De tickets met korting reserveer je in de Nh1816-ticketstraat van het Openluchtmuseum in de periode april tot en met september 2024. 
 • Je voert de kortingscode in bij het oranje winkelmandje, bij het veld ‘promotiecode invoeren’. 
 • Je hebt enkel toegang tot het museum wanneer je een geldig entreebewijs (volwassene/kind) aanschaft. 
 • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd. 
 • De korting geldt voor maximaal zes personen. 
 • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij het Nederlands Openluchtmuseum.  
 • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, op=op! 
 • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling. 
homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

Inschrijven vaarexcursie HunzedalVoorwaarden

 • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
 • Volgeboekt; aanmelden is mogelijk totdat de excursie vol is. Is de excursie vol, dan worden de eerste 30 deelnemers uitgenodigd door het Groninger Landschap en ontvangen de overige deelnemers bericht van Nh1816 dat de excursie helaas al vol is. Inschrijven op de wachtlijst wordt in dit geval actief gemaakt.
 • Wordt een extra vaarexcursie aangeboden, dan worden de deelnemers van de wachtlijst als eerste geïnformeerd.  
 • Per verzekerde kunnen maximaal 2 personen deelnemen aan de excursie
 • Adres: Ennemaborg, Hoofdweg 96, 9681 AJ Midwolda.
mensen in het bos

Hunzefestival

Wat is er te doen in het Groninger Landschap?

Het is in juni weer zover: het jaarlijkse Hunzefestival! Net buiten de stad, bij bezoekerscentrum Reitdiep, beleef je samen met je gezin een heerlijke dag in de natuur én vol avontuur. Klim via touwbruggen over water, vis waterbeestjes uit de sloot en kom lekker spelen tussen de koeien en kippen. Alle dieren zie je van heel dichtbij. Het festival wordt dit jaar op zaterdag georganiseerd. Deze leuke dag is een gezellig uitje voor opa’s, oma’s, ouders en kinderen. Vanwege het vee mogen honden helaas niet mee.

Coöperatie Nh1816 steunt Groninger Landschap

De coöperatie Nh1816 vindt het belangrijk bij te dragen aan jouw omgeving. Met jouw ledenvoordeelaanvraag doneert Nh1816 € 10,- aan Landschap Noord-Holland voor het behoud en onderhoud van het prachtige Groninger Landschap. Zodat jij nog lang van haar flora en fauna kunt genieten.

Naar boven