Presentatoren voorstelling In het Wiel in Koninklijk Theater Carré

Zondag 30 april om 19.00 uur

Kans op 2 tickets voor voorstelling In het Wiel in Koninklijk Theater Carré

Namens de coöperatie Nh1816 nodigen wij je graag opnieuw uit kans te maken op twee tickets voor de voorstelling In het Wiel.

Waar? Koninklijk Theater Carré in Amsterdam
Wanneer? Zondag 30 april 
Hoe laat? De voorstelling start om 19.00 uur
Voor wie? Nh1816-leden


Kans maken?

Deze winactie is bestemd voor Nh1816-leden. Vul hieronder jouw gegevens in en maak kans op twee tickets voor de voorstelling In het Wiel op zondag 30 april om 19.00 uur. Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.

Bekendmaking aan winnaars op 30 maart 2023

De bekendmaking is op 30 maart. De winnaars ontvangen per e-mail bericht. Heb je meegedaan aan de winactie, controleer rond deze dagen ook je spamfilter. Ontvang je positief bericht, vergeet dan niet de door jou gewonnen tickets tijdig via de button in de mail te bevestigen. Ontvang je geen bericht, houd dan alsnog jouw mailbox in de gaten. Bij het vrij komen van tickets maak je alsnog kans op tickets via een loting op 5 of 12 april. 

 

Voorstelling In het WielLike ons op Facebook!

stoelen in coronaproof opzet in koninklijk theater carré

Maatschappelijk partner van Carré

Vanuit Stichting Goede Doelen Nh1816 dragen wij jaarlijks bij aan de continuïteit van onze maatschappelijk partner Koninklijk Theater Carré. Dankzij deze samenwerking kunnen verzekerden regelmatig profiteren van aantrekkelijke ledenvoordelen. Vorig jaar konden we de prachtige theaterzaal reserveren voor Nh1816-genodigden, speciaal voor de voorstelling 'Hier ben ik’ van Claudia de Breij.

We zijn dankbaar dat we de zaal van Carré namens de coöperatie Nh1816 weer mogen reserveren na een lastige periode van corona. We hopen dat je een van de gelukkigen bent die deze bijzondere voorstelling mag bijwonen.

in het wiel

De Grote Megalomane Giro d’Italia Voorbeschouwing

Geschreeuw. Gesnotter. Krakende kettingen, zoemende bandjes, jankende remmen. Je kunt ze horen hijgen, de renners. In Het Wiel brengt je middenin het peloton, dicht op de koers, bovenop de actualiteit.

In Het Wiel maakt wielrennen en wielrenners tastbaar. Met de mooie én de lelijke verhalen uit de buik van het peloton en vanachter de schermen. Alle onderwerpen op tafel, alle vragen gesteld. Jarenlang te horen in de podcast, maar nu ook te zien in Koninklijk Theater Carré.

In De Grote Megalomane Giro d’Italia Voorbeschouwing nemen Hidde van Warmerdam, Thijs Zonneveld en Michiel Elijzen je mee naar misschien wel de mooiste en zwaarste Grote Ronde van het jaar, de Giro d’Italia. Ze loodsen je door de wedstrijden, de ploegen, de etappes en de verhalen. En doen dat met niemand minder dan Tom Dumoulin, die in 2017 de wedstrijd op spectaculaire wijze won in de afsluitende tijdrit. Kom langs en neem plaats op het pluche, in het wiel van de koers.

Naar boven