Kasteel het Nijenhuis met beeldentuin

Slechts € 6,- p.p.

Bewonder Kasteel het Nijenhuis en de beeldentuin

Foto: Peter Tijhuis

Op nog geen 15 kilometer van Zwolle ligt Kasteel het Nijenhuis. Het is een van de best bewaarde havezaten van Overijssel en werd tot 1984 bewoond door Dirk Hannema – grondlegger van Museum de Fundatie en oud-directeur van het Rotterdamse Museum Boijmans van Beuningen.

De beeldentuin rond het kasteel bestaat uit siertuinen afgewisseld met bossen. Hier worden ruim 100 beelden uit de collecties van Museum de Fundatie, Museum Beelden aan Zee en Provincie Overijssel tentoongesteld.

Omdat je lid bent van Nh1816 bezoek je Kasteel het Nijenhuis voor slechts € 6,- p.p. in plaats van € 15,-. Tot en met september 2024.

Kortingscode aanvragen

Een kortingscode vraag je gemakkelijk aan in de VerzekeringApp. Open de App, kies Ledenvoordelen, bekijk het ledenvoordeel en vraag jouw kortingscode aan. De code ontvang je direct op je scherm. De VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ticketstraat gaat bestellen.

Vanaf 1 juli 2024 kunnen tickets met korting worden besteld bij het Kasteel het Nijenhuis. Zolang tickets met korting beschikbaar zijn.
 

Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden. Naar je combipolisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • Een kortingscode kan eenmalig worden gebruikt.
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling.
  • Geen VerzekeringApp of Mijn-Polissen? Vraag een kortingscode aan via het formulier onderaan deze pagina.
  • De tickets met korting reserveer je in de ticketstraat van Kasteel het Nijenhuis in de periode juli tot en met september 2024 door jouw persoonlijke kortingscode in de laatste stap van het bestelproces in te voeren. 
  • De korting geldt voor maximaal zes personen.
  • Jongeren tot en met 18 jaar krijgen gratis toegang tot het museum. Selecteer wel hun tickets á € 0,- in de ticketstraat.
  • De actieperiode is juli tot en met september 2024.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties.
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol
homepage van de verzekeringapp met pijl naar de knop ledenvoordelen

VerzekeringApp of Mijn-Polissen!

Claim direct jouw kortingscode via de VerzekeringApp. Nog geen app gebruiker? Registreer eenvoudig met het e-mailadres dat bij ons bekend is!

twee mannen bij museum de fundatie

Ontdek de parels van Zwolle

Dwalen langs de eeuwenoude stadsmuren, van het ene naar het andere terras op de sfeervolle pleinen, daar leent Hanzestad Zwolle zich uitstekend voor. De sfeer is er gemoedelijk, de stad heeft een bijna dorps karakter, terwijl de bezienswaardigheden, cafés en restaurants van hoog niveau zijn én verrassen. In chef-kok Nelson Tanate en maître Gert Wiltvank van restaurant De Librije*** vond het team van Nh1816 Verzekeringen zijn ultieme gidsen. Lees meer over de Citytrip Zwolle in Zest Magazine #10.

Ontvang jouw kortingscode binnen 3 werkdagen

Kortingscode aanvragen

Voor jou als lid

Nh1816-verzekerden zijn gratis en automatisch lid van Coöperatie Nh1816 (voorwaarden). Jaarlijks versturen we ons ledenblad Zest Magazine en kunnen leden profiteren van diverse aantrekkelijke ledenvoordelen. Ga bijvoorbeeld met korting naar het museum, de dierentuin of het theater!

Naar boven