Vraag advies

Veel gestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op enkele veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen bekijk dan alle veel gestelde vragen. Wilt u advies van een adviseur? Neem dan contact op met uw adviseur of vind een adviseur bij u in de buurt

Op onze website kunt u een adviseur bij u in de buurt vinden. Wanneer u een verzekeringsadviseur gevonden heeft dan kunt u deze selecteren en vervolgens een vraag stellen.

Vind uw adviseur

U vindt de gegevens van uw adviseur op uw polispas, uw polisblad of in uw VerzekeringApp. Daar staan het telefoonnummer en webadres op.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over uw verzekeringen of wilt u daar advies over? Neem dan contact op met uw adviseur. Ook als u een schade wilt melden, is uw adviseur uw eerste aanspreekpunt.

Vind uw adviseur

Uw adviseur staat voor al uw vragen en advies over uw verzekeringszaken voor u klaar. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over de dekking van een bestaande verzekering of als u advies wilt over het afsluiten van een nieuwe verzekering.
 
Ook bij schade is uw verzekeringsadviseur uw steun en toeverlaat. Heeft u schade? Meldt dit altijd bij uw adviseur. Hij helpt u bij het melden van de schade, houdt namens u contact met Nh1816 Verzekeringen, houdt vinger aan de pols over de verder schadeafhandeling en informeert u over het proces en de voortgang daarvan.

Vind uw adviseur

U kunt al uw vragen stellen aan uw verzekeringsadviseur. Zij beantwoorden al uw vragen, zorgen voor de juiste begeleiding van uw schademelding en houden voor u contact met Nh1816 Verzekeringen.

Heeft u nog geen verzekeringsadviseur? Geef hierboven uw postcode of woonplaats op voor een adviseur bij u in de buurt.


Stuur ons uw vraag

Heeft u een vraag aan Nh1816, stel deze dan hieronder. Waar mogelijk zullen wij uw vraag voorleggen aan uw eigen of lokale adiviseur.

 

* Verplichte velden