Veelgestelde vragen over

De coöperatie

De ledenvoordelen worden aangeboden door uw adviseur, vermeld in Zest Magazine of getoond op de pagina met actuele ledenvoordelen op onze website.

De rol van de coöperatie is de binding tussen verzekerde, adviseur en verzekeringsbedrijf te versterken. Zij behartigt de belangen van alle onderdelen, en kan een lans breken voor allerlei maatschappelijk relevante zaken. Zo kunnen adviseurs bijvoorbeeld op eigen initiatief, desgewenst met hun verzekerden, goede doelen projecten opzetten (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en bij de coöperatie terecht voor support en kennis om deze dingen goed te regelen. 

Deze projecten zijn een goed voorbeeld van de duurzame relatie die zowel adviseurs als Nh1816 met hun verzekerden en samenleving nastreven.

U bent als verzekerde automatisch en gratis lid van de coöperatie bij het afsluiten van een Nh1816 verzekering. Wij betrekken u als verzekerde bij onze coöperatie door u ledenvoordelen aan te bieden.
 

  • U krijgt regelmatig een aanbieding om met korting naar een museum, dierentuin of theater te gaan dat door Stichting Goede Doelen Nh1816 wordt ondersteund; Kijk voor actuele acties bij ledenvoordelen;
  • Als uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal goede doelen project ondersteunt, dan wordt u hiervoor uitgenodigd en/of krijgt u korting op deelname.

Heeft u Zest Magazine niet ontvangen, neem dan contact op met uw adviseur of lees het digitaal via www.zest-magazine.nl

De Nh1816 filosofie gaat verder dan verzekeringen afsluiten en schade vergoeden. We staan midden in de maatschappij en willen hier graag iets voor terug doen. Coöperatief verzekeren is risico’s afdekken met oog voor de wereld om ons heen. Het besef dat we verschil kunnen maken, als we met elkaar de schouders eronder zetten.

Met onze coöperatie streven wij naar een langdurige relatie met onze leden, verzekerden, adviseurs en medewerkers. Samen nemen wij zorgen weg bij onze verzekerden voor de bescherming van hun persoonlijke bezittingen.

De premie die wij daarvoor ontvangen investeren wij in relevante verzekeringsproducten en een uitstekende dienstverlening. Behalen wij winst, dan investeren wij een groot deel in maatschappelijk relevante projecten, onderdeel van de samenleving waar wij met z’n allen deel van uitmaken.

U kunt de statuten van de Coöperatie Nh1816 downloaden.

Samen met de adviseurs steunt Nh1816 lokale initiatieven, die worden georganiseerd om aandacht te vragen voor het goede doel of maatschappelijke relevante ontwikkelingen. Dit zijn maatschappelijke initiatieven die bijvoorbeeld verband houden met zorg, educatie of cultuurbewaking.

Bent u betrokken bij een lokaal/regionaal goed doel of goede doelen project en kan dit doel of project extra ondersteuning gebruiken? Dan kunt u contact opnemen met uw adviseur. Is uw adviseur net als u enthousiast en betrokken bij het project, dan kan hij het onder de aandacht brengen bij Nh1816.

Hierna wordt het project op verschillende voorwaarden getoetst en wordt u over een mogelijke toezegging of afwijzing geïnformeerd. 

Bent u betrokken bij een lokaal goed doel of goede doelen project en kan dit doel of project extra ondersteuning gebruiken? Dan kunt u contact opnemen met uw adviseur. Is uw adviseur net als u enthousiast en betrokken bij uw doel of project, dan kan hij uw goede doel onder de aandacht brengen bij Nh1816.

Hierna wordt uw doel of project op verschillende aan voorwaarden getoetst en wordt u over een mogelijke toezegging of afwijzing geïnformeerd. 

Wenst u geen lid te zijn van onze coöperatie, dan bent u daar uiteraard vrij in.

Via de VerzekeringApp en Mijn-Polissen kunt u zich afmelden. Ook kunt u dat aangeven bij de aanvraag van uw verzekering of via het afmeldformulier.

Met deze afmelding zegt u alleen uw lidmaatschap bij de coöperatie op. Dit heeft geen invloed op uw verzekeringen bij ons, deze lopen gewoon door.

Zodra uw adviseur samen met Nh1816 een lokaal/regionaal goede doelen project ondersteunt, dan wordt u door middel van een mailing geïnformeerd en uitgenodigd aanwezig te zijn. U kunt uw aanwezigheid in dit geval bij uw adviseur melden waarna u meer informatie ontvangt over de details van het project.