KNRM polis

Nh1816 is maatschappelijk partner van de KNRM

  • 10% extra korting op uw premie
  • Tot 10% pakketkorting
  • Voor KNRM donateurs en vrijwilligers
  • Uniek aanbod via uw lokale adviseur

KNRM en Nh1816

Nh1816 Verzekeringen is maatschappelijk partner van de KNRM. Met de doop en ingebruikname van de nieuwe reddingboot Nh1816 (april 2014) is de ondersteuning van de afgelopen vijf jaar een nieuwe fase ingegaan. Nh1816 voelt zich zeer betrokken bij de KNRM en wil graag iets terug doen voor de duizenden donateurs & vrijwilligers.

Bent u donateur of vrijwilliger? Dan biedt Nh1816 Verzekeringen samen met uw lokale adviseur 10% extra korting op uw verzekering(en) bij Nh1816. Ook als u nog geen donateur bent kunt u gebruik maken van deze aanbieding. Uw adviseur vertelt u er graag meer over. Dus extra korting mits u donateur bent of wordt voor minimaal € 5,- per maand of vrijwilliger bent bij de KNRM.

Steun de KNRM

De KNRM is een zelfstandig opererende, ongesubsidieerde, organisatie die kosteloos mensen redt op zee en open water. De professionele vrijwilligers kunnen hun werk niet doen zonder uw steun. De belangrijkste mensen zijn, naast 1.400 vrijwilligers, de donateurs, de zogenaamde Redders aan de wal.

Om donateur van de KNRM te worden kunt u zichzelf aanmelden via de website van de KNRM. Bij een donatie van € 5,- per maand komt u in aanmerking voor 10% korting voor op verzekeringsproduct(en) van Nh1816 Verzekeringen.

De Nh1816 reddingboot

In 2008 ontstond de samenwerking tussen de Stichting Goede Doelen Nh1816 en de KNRM. Het in de vaart brengen van een geheel nieuwe klasse reddingboot was de droom van de KNRM in het kader van haar vlootvernieuwingsproject. Met de financiële steun van de Stichting Goede Doelen Nh1816 wordt deze droom in 2014 werkelijkheid. Niet alleen een geweldige nieuwe ontwikkeling maar het levert direct een bijdrage in de schadebeperking waar zowel Nh1816 als de verzekerde profijt van hebben.

Voordelen KNRM polis

10% extra korting op uw premie
Tot 10% pakketkorting
Vraag uw adviseur om de voorwaarden
Persoonlijke Verzekeringapp & pas

Onze samenwerking

Vind een adviseur in uw buurt


Anderen bekeken ook...

Klantenservice

Over Nh1816 Verzekeringen

Al 10 jaar de beste schadeverzekeraar

Al 200 jaar lang verzekert verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en coöperatieve schade- en levensverzekeraar.