KNRM polis

Nh1816 is maatschappelijk partner van de KNRM

  • 10% extra premiekorting
  • Speciaal voor donateurs en vrijwilligers van de KNRM
  • Word nu KNRM-donateur voor minimaal € 5,- p/m
  • Uniek aanbod via uw lokale verzekeringsadviseur

Nh1816 en KNRM

Vrijwilligers en donateurs van de KNRM krijgen 10% extra korting op hun verzekeringen bij Nh1816. Maandelijks profiteren duizenden vrijwilligers en donateurs van deze korting. Ook u kunt van dit voordeel genieten. Nieuwsgierig? Vraag het uw adviseur. Hij vertelt u graag meer.

Korting op verzekeringen

Heeft u één of meerdere verzekeringen bij Nh1816, zoals een autoverzekering, inboedelverzekering, woonhuisverzekering of doorlopende reisverzekering en bent u donateur van KNRM? Dan ontvangt 10% extra premiekorting. Voorwaarden zijn van toepassing. Nieuwsgierig? Uw adviseur vertelt u graag meer.

Steun KNRM

Wij dragen de hele KNRM een warm hart toe. Ook de vrijwilligers en (toekomstig) donateurs. Daarom geven wij hen 10% extra premiekorting bovenop de maximaal 10% pakketkorting. Ook extra korting op uw premie? Word voor minimaal €5,- per maand donateur van de KNRM. Uw adviseur vertelt u graag meer.

Nh1816 reddingboot

Nh1816 Verzekeringen is maatschappelijk partner van de KNRM. Door de financiële steun van Nh1816 vaart de KNRM nu met een nieuw klasse reddingboot: de Nh1816 reddingboot. Hiermee redt de KNRM mensen op zee en open water.

Over KNRM

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij redt mensen op zee en open water. Dat doet zij kosteloos. De KNRM werkt zelfstandig en ontvangt geen subsidie van de overheid. De belangrijkste mensen zijn daarom, naast de bijna 1500 vrijwilligers, de donateurs. De zogenoemde redders aan wal. Zonder hen kunnen de vrijwilligers hun werk niet doen.

 

Vind een adviseur in uw buurt


Klantenservice