Nh1816 ARTIS Zoomeravond voor €5,- per persoon!

Picknick in het park van dierentuin ARTIS

Op de zaterdagen kun je tijdens de Nh1816 ARTIS ZOOmeravonden tot zonsondergang genieten van het park, optredens van aanstormende muziektalenten en bekende artiesten en activiteiten voor kinderen. Picknick in het gras, haal een broodje bij de Hazelaar of bestel pizza bij de buitenkeuken. In het Planetarium zijn speciale voorstellingen te zien. Ontdek hoe planten jou en de wereld om je heen gezond houden, of ga zelf aan de slag met groen tijdens de workshops. Sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park. Op naar ARTIS! 

Met korting naar de Nh1816 ARTIS Zoomeravonden? (slechts  € 5,- p.p)

Voorwaarden:​

  • Geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden (maximaal 4 personen). 
  • Geldig op de zaterdagen in augustus 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Terugbetaling van gekochte tickets is niet mogelijk.
  • Ga naar artis.nl/nh1816 voor gebruik van de unieke kortingscode die op de begeleidende brief bij deze ZEST Magazine #05 te vinden is.
  • Een ticket is alleen geldig op de gekozen datum.
  • Beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar, vol = vol.

Bestel kaarten met korting via artis.nl/nh1816. Gebruik de actiecode op de brief die u bij ZEST Magazine #05 hebt ontvangen om de korting te verrekenen. De kaartverkoop voor de Nh1816 Zoomeravonden in augustus start op 21 juni 2019. Dit ledenvoordeel is beperkt beschikbaar. Op=op. In juni en juli vinden de reguliere ARTIS Zoomeravonden plaats.

Lees meer over onze ondersteuning aan ARTIS. 

Aanvragen persoonlijke kortingscode ARTIS Zoomeravond

Geen ZEST Magazine of begeleidende brief ontvangen? Vraag dan hieronder uw unieke kortingscode aan. Wij controleren of u bij Nh1816 verzekerd bent waarna u een unieke kortingscode van ons ontvangt (zolang toegangsbewijzen beschikbaar zijn).

* Verplichte velden