Foto ARTIS rondleiding door het park

Zondag 29 mei in ARTIS

Nh1816-ledendag in ARTIS

De coöperatie Nh1816 heeft haar leden uitgenodigd kans te maken op maximaal vier toegangsbewijzen voor een verzorgd dagje ARTIS tijdens de Nh1816-ledendag op zondag 29 mei 2022.

Waar: ARTIS - Amsterdam
Wanneer: Zondag 29 mei 2022
Hoe laat: Vanaf 9.30 tot 17.00 uur
Voor wie: Nh1816-leden (genodigden)

De winactie is dinsdag 10 mei 2022 om 12.00 uur gesloten. De winnaars ontvangen hierna per e-mail bericht. Ook als je helaas geen toegangsbewijzen hebt gewonnen, informeren wij je hierover. Controleer de dagen na 10 mei je inbox en spamfilter zodat je het bericht niet mist.

De winactie is inmiddels gesloten

Deelnemen aan deze winactie is niet meer mogelijk. Houd onze website in de gaten voor nieuwe winacties en ledenvoordelen. Meld u aan voor de ledenupdate onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven van actuele ledenvoordelen. 

Jaguars - Ronald van Weeren

Maatschappelijk partner van ARTIS

Nh1816 Verzekeringen staat als coöperatieve verzekeraar midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dat doet zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het de nieuwe verblijven van de jaguars, de Bennett wallaby’s en de zwarte slingerapen en het nieuwe goudwanggibbonverblijf mede mogelijk te maken via Stichting Goede Doelen Nh1816. De dieren krijgen hierdoor meer ruimte in de nieuwe verblijven die gebaseerd zijn op hun natuurlijke leefomstandigheden.

Hollandse Tuin ARTIS

Meer dan een dierentuin

ARTIS, de oudste dierentuin van Nederland, in hartje Amsterdam. In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Bezoekers kunnen dit zelf ervaren. Reis door de ruimte in hét Planetarium van Nederland. Geniet van de giraffen. Zie ze samen galopperen met zebra’s, koedoes en watoessierunderen. Ontdek het onzichtbare leven in Micropia en zie hoe alles met elkaar is verbonden in het Groote Museum. Dans met de Japanse kraanvogels en de kijk hoe de Afrikaanse pinguïns broeden.

Naar boven