pamflet over voorstelling met eigen ogen

31 augustus t/m 8 oktober 2023

Met Eigen Ogen

Met Eigen Ogen is een route door (deels) verduisterde monumentale ruimten van het Stadhuis Alkmaar. Via een bijzondere beleving met lichteffecten, projecties en verhalen, en met gebruik van toepasselijke schilderijen van het Stedelijk Museum Alkmaar, maak je kennis met het verhaal van het beleg en het Ontzet. Dit unieke project is te bezoeken vanaf 31 augustus tot en met 8 oktober 2023.

Met Eigen Ogen kost slechts € 2,50 per persoon in plaats van € 7,50. Beperkte beschikbaarheid tickets met korting, op=op!

Kortingscode aanvragen

Een kortingscode vraag je gemakkelijk aan in de VerzekeringApp. Open de App, kies Ledenvoordelen, bekijk het ledenvoordeel en vraag jouw kortingscode aan. De code ontvang je direct op je scherm. De VerzekeringApp nog niet gedownload? Download de app voor IOS en Android via deze pagina. Wil je liever via onze website een kortingscode aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt de code binnen 3 werkdagen per e-mail.

Vraag eerst een kortingscode aan voordat je tickets met korting via de ticketstraat gaat bestellen.

Kortingscode aanvragen

Voorwaarden

  • Je bent verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen. Naar jouw relatie-/polisnummer kan bij entree worden gevraagd.
  • De korting geldt voor maximaal vier personen.
  • Kinderen van 0-4 jaar krijgen gratis toegang maar hebben wel een ticket nodig. Selecteer deze tickets á € 0,- in de ticketstraat. 
  • De actieperiode is 31 augustus tot en met 8 oktober 2023. Boeken van tickets binnen deze periode is mogelijk vanaf 8 juni 2023.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere acties bij Klim naar Het Grote Raam.  
  • Let op; beperkte beschikbaarheid tickets met korting, vol=vol 
  • We geven geen restitutie op betaalde tickets wanneer je het ledenvoordeel hebt gemist of de code niet juist werd toegepast bij de bestelling.

 

Impressie Met Eigen Ogen

Laat je meevoeren door een route kriskras door het Stadhuis van Alkmaar. Met soundscapes, ingenieuze lichtprojecties en special effects beleef je op geheel nieuwe wijze het verhaal achter Alkmaar Ontzet. Aan de hand van originele topstukken uit Stedelijk Museum Alkmaar en de meeslepende verhalen van de bekende verteller Sinan Can wordt het een unieke experience.

twee personen bij een bloemenwinkel tijdens een citytrip door Alkmaar

Citytrip Almaar

In het nieuwe Zest Magazine word je getrakteerd op een citytrip door het 450 jaar oude Alkmaar. Alkmaar maakt zich op voor 450 jaar vrijheid. Een landelijk thema dat 8 oktober in Alkmaar wordt afgesloten. Niet zonder reden. Daarover lees je binnenkort in Zest Magazine. De redactie van Zest Magazine ging op reportage met een ‘insider’. Want de beste tips krijg je van locals. We ontdekten de mooiste winkelstraten in d’Oude Stad, de plek waar voor ingevoerde goederen belastinggeld werd geïnd, de nieuwste horeca hotspot in een van de oudste horecapanden en de heerlijke kust op fietsafstand van de stad.

Naar boven