Assurantiekantoren Zeeland in actie voor het goede doel

24-10-2017

Goes en Vlissingen in teken van maatschappelijke betrokkenheid

Op de Zeeuwse eilanden Walcheren en Zuid-Beveland worden komend weekend twee benefietevenementen georganiseerd waarbij lokale verzekeringsadviseurs een actieve rol spelen.

Night Run in Goes

Op vrijdag 27 oktober organiseert de Stichting Jayden ’s avonds een hardloop- en wandelevenement door het centrum van Goes. Hier gaat het niet om de snelste tijd, maar om de sfeer en het plezier. Niet minder dan zeven advieskantoren (Zuiver Financieel, De Bruine Verzekeringen & Hypotheken, Doene Assurantiën, De Verzekershop, HP Assurantiën & Financieringen, CM Personal Finance en Assurantie Advies Centrum Zeeland) zetten hun concurrentieposities even opzij om samen met hun verzekeringsklanten mee te doen of deelnemers aan te moedigen.

Dansen voor Duchenne spierdystrofie in Vlissingen

Zondag 29 oktober opent het Arsenaal Theater in Vlissingen de deuren voor een Zumbathon voor Duchenne Parents Project. Hoofdsponsor van dit evenement is Schinkel Adviesgroep uit Oost-Souburg. De organisatie is in handen van Leida Wallaart, zelf dansinstructrice en verzekeringsklant van Schinkel.

Goede doelen

De goede doelen bij de evenementen werden niet bij toeval gekozen, maar hebben hun oorsprong op Zuid-Beveland en Walcheren. Leida startte haar initiatief nadat zij vijf jaar geleden in Goes de Duchenne patiënt Jarne ontmoette. En ook Stichting Jayden, inmiddels landelijk bekend, kent haar oorsprong in Goes. Jayden overleed op 3-jarige leeftijd aan neuroblastoom kinderkanker. Zijn ouders richtten de stichting op om geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling van kanker bij kinderen.

Goede doelen die de bewoners van Walcheren en Zuid-Beveland raken en waarvoor ze graag in actie komen. Vanuit hun gedeelde maatschappelijke betrokkenheid verlenen de lokale verzekeringsadviseurs graag hun medewerking aan de evenementen Dansen voor Duchenne en de Night Run.

Coöperatie Nh1816

Die medewerking verlenen zij samen met Nh1816 Verzekeringen. De coöperatie Nh1816 werkt uitsluitend samen met zelfstandige en onafhankelijke adviseurs en doet met hen iets terug voor de lokale samenleving, waar zij een belangrijke adviesrol hebben.