Nh1816 naamgever Alkmaar Culinair Plaza 2017

14-7-2017

Samen met lokale adviseurs steunen we het plaza en de verbonden goede doelen.

Nh1816 Verzekeringen verbindt in 2017 opnieuw haar naam aan Alkmaar Culinair Plaza, het prestigieuze evenement voor het goede doel in de Alkmaarse binnenstad. Nog maar twee maanden en dan mogen we weer culinair genieten!

In het weekend van 8, 9 en 10 september zijn vele liefhebbers van lekker eten, drinken en gezelligheid te vinden op het Alkmaarse Waagplein. Ook dit jaar is Nh1816 hoofdsponsor van dit prachtige evenement waarbij naast gezelligheid het steunen van lokale goede doelen centraal staat. Want zoals ieder jaar is de opbrengst van het Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza bestemd voor diverse goede doelen. Dit past uitstekend bij de maatschappelijke rol van Nh1816. Nh1816 staat midden in de maatschappij en doet hier graag iets voor terug. Vanuit die coöperatieve gedachte wordt een gedeelte van de winst terug gegeven aan lokale goede doelen projecten.

Nh1816, dé smaakmaker onder de verzekeraars!

Nh1816 gelooft bovendien onvoorwaardelijk in een goede samenwerking met lokale adviseurs, de Local Hero. Deze adviseurs weten alles van de risico’s die mensen lopen en zien onze oplossingen als de beste manier om de eigendommen van hun klanten goed te verzekeren. Pas als je de klant echt kent kun je tot een goede dienstverlening komen. En daarin verschilt Nh1816 fundamenteel van bijna elke andere verzekeraar die, zonder de klant te kennen, rechtstreeks zijn producten aanbiedt. 

Nh1816 Alkmaar Culinair Plaza op het Waagplein in Alkmaar