Samen zeilen

24 juni 2017

Samen zeilen is voor iedereen!

Het project

Een Nh1816 medewerkster is nauw betrokken bij de zeeverkenners uit Hoorn, ook bekend als Waterscouting Vaandrig Peetoom Vendel. Deze vereniging doet graag iets voor het goede doel en is daarom een Midzomernacht Marathon van 24 uur aan het organiseren voor het goede doel Sailability.

Binnen 24 uur worden vele fantastische activiteiten georganiseerd voor en door kinderen en volwassenen, waarvoor een bijdrage wordt gevraagd. De leden zelf kunnen gesponsord worden voor hun deelname. De activiteiten bestaan uit zeil-, roei- en wriklessen en wedstrijden, nachtzeilen, dansen, gps-tocht, loterij, speurtocht, eten & drinken en nog veel meer. Alles voor hoge opbrengst voor Sailability!

Sailability is een stichting die ernaar streeft mensen met een handicap actief en zelfstandig de zeilsport te laten beoefenen. Dit doen zij door met een landelijk netwerk van watersportverenigingen een samenwerking aan te gaan. In Hoorn heeft Stichting Sailability Nederland een thuishaven bij de WSV Hoorn. Hierdoor past dit goede doel erg goed bij de waterscoutingvereniging en zullen zij alles op alles zetten tijdens hun project met de naam 'Samen zeilen is voor iedereen’.

Evenement: Midzomernacht marathon
Vereniging: Waterscouting Vaandrig Peetoom Vendel 
Goed doel: Sailability
Datum: 24 en 25 juni 2017

Waterscouting Vaandrig Peetoom Vendel