Korfbalvereniging DSO

Mei 2017

Sport, spel en stoel voor het goede doel

Het project


Als fanatieke korfballer zet een Nh1816 medewerker zich met zijn Korfbalvereniging DSO belangeloos in voor Hospice Alkmaar. Tijdens een gezellige sport- en speldag zullen diverse activiteiten worden opgezet om meer mensen met de club te laten kennismaken en gaat de volledige opbrengst naar het goede doel. 

Tijdens deze dag wordt alles uit de kast gehaald om de bezoekers te entertainen en te laten deelnemen aan de activiteiten. Activiteiten zijn bijvoorbeeld korfbalgerelateerde spelletjes. Kinderen kunnen springen op een springkussen, zich laten schminken en er wordt een loterij gehouden. In de middag wordt een toernooi gehouden en kunnen bezoekers, hapjes, drankjes, eigengemaakte taarten, jams en chutney’s kopen. 's Avonds wordt als afsluiting een diner georganiseerd met de naam 'stoel voor het goede doel' waar iedereen zich voor mag aanmelden en kan aanschuiven. Tijdens het diner wordt gezorgd voor entertainment. Ook worden studenten bij het project betrokken om deze dag tot een succes te maken.

Hospice Alkmaar heeft als doel het exploiteren van (high care) hospice. Binnen deze doelstelling is het beleid gericht op het met de beschikbare middelen bevorderen van de kwaliteit van de zorgverlening aan gasten en naasten, als ook op de aandacht voor persoonlijke ontplooiïngsmogelijkheden voor medewerkers en vrijwilligers. Zij zorgen ervoor de laatste levensfase van mensen zo leefbaar en waardig mogelijk te laten verlopen.

Evenement: Sport- en speldag
Datum: 19 en 20 mei 2017
Vereniging: Korfbalvereniging DSO
Goede doel: Hospice Alkmaar

 

Hospice Alkmaar