Ontdek NEMO en ervaar de tentoonstelling Fantastische Fietsen

Er is bijna geen land ter wereld waar zoveel gefietst wordt als in Nederland. We fietsen naar school, naar ons werk, we doen boodschappen op de fiets en in de bakfiets nemen we met gemak meerdere kinderen en ook nog de hond mee. Zelfs politie en bezorgers verplaatsen zich op dit vernuftige vervoermiddel. Deze zomer staat NEMO Science Museum in het teken van de fiets. In verschillende workshops herontdekken jong en oud samen de fiets.

25% korting op toegang tot NEMO Science Museum + 15% korting in de NEMO-shop

Voorwaarden:

  • Geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden (maximaal 4 personen) in de periode 5 juli t/m augustus 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Terugbetaling van gekochte tickets is niet mogelijk.
  • Ga naar tickets.nemosciencemuseum.nl/nh1816 voor gebruik van unieke kortingscode die op de begeleidende brief bij deze ZEST Magazine #05 te vinden is.
  • Een ticket is alleen geldig op de gekozen datum.
  • Beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar, vol = vol.

Lees meer over de ondersteuning aan NEMO.

NEMO Science Museum
NEMO maakt jong en oud nieuwsgierig naar de kracht, het belang en het bijzondere van wetenschap en technologie. Wetenschap en technologie stellen ons in staat de wereld en onszelf steeds beter te begrijpen, onszelf als mens te ontwikkelen en de wereld klaar te maken voor de toekomst. Het museum doet dat op een interactieve en laagdrempelige manier en voor een breed publiek. Zowel in het museum maar ook op scholen, bij landelijke evenementen en online.

Aanvragen persoonlijke kortingscode NEMO Science Museum

Geen ZEST Magazine of begeleidende brief ontvangen? Vraag dan hieronder uw unieke kortingscode aan. Wij controleren of u bij Nh1816 verzekerd bent waarna u een unieke kortingscode van ons ontvangt (zolang toegangsbewijzen beschikbaar zijn).

* Verplichte velden