(Her)beleef Tienertoer bij het Spoorwegmuseum

Voor het eerst weg zonder je ouders. Gaan en staan waar je wilt. Dat is het gevoel van de Tienertoer die sinds 1969 door NS werd aangeboden. Honderdduizenden jongeren maakten gebruik van de mogelijkheid om voor een bescheiden bedrag ‘op tienertoer’ te gaan. Aangezien het in 2019 precies 50 jaar geleden is dat de tienertoerkaart het levenslicht zag, organiseert het Spoorwegmuseum een tentoonstelling over de Tienertoer.

Slechts € 10,- p.p. óf € 25,- p.p. inclusief NS-dagretour!

Voorwaarden:

  • Geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden (maximaal 6 personen) in de periode 21 juni t/m 1 september 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Terugbetaling van gekochte tickets is niet mogelijk.
  • Ga naar nh1816.spoorwegmuseum.nl voor gebruik van unieke kortingscode die op de begeleidende brief bij deze ZEST Magazine #05 te vinden is.
  • Een ticket is alleen geldig op de gekozen datum.
  • Beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar, vol = vol.

Bestel kaarten met korting via nh1816.spoorwegmuseum.nl. Gebruik de actiecode op de brief die u bij ZEST Magazine #05 hebt ontvangen om de korting te verrekenen. De kaartverkoop voor de Nh1816 Zoomeravonden in augustus start op 21 juni 2019. Dit ledenvoordeel is beperkt beschikbaar. Op=op.

Lees meer over onze ondersteuning aan het Spoorwegmuseum.

Aanvragen persoonlijke kortingscode Spoorwegmuseum

Geen ZEST Magazine of begeleidende brief ontvangen? Vraag dan hieronder uw unieke kortingscode aan. Wij controleren of u bij Nh1816 verzekerd bent waarna u een unieke kortingscode van ons ontvangt (zolang toegangsbewijzen beschikbaar zijn).

* Verplichte velden