12 maart 2016

Diabetes de wereld uit feesten

Het project 

Tijdens het Bérs suikerfist is geld ingezameld voor het goede doel JDRF. JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation) is een organisatie met een missie: Type 1 Diabetes de wereld uit helpen. Van Type één naar Type géén! 

Het Bérs Suikerfist is georganiseerd door een aantal dorpsgenoten en leden van carnavalsvereniging de Tuutefluiters uit Middelbeers. Tijdens de carnavalsdagen (en in de week ervoor) brengen de Prins en Adjudant een bezoekje aan zieke dorpsgenoten. Nu vonden zij het tijd worden om zich in te zetten voor een goed doel JDRF. Omdat ze bij de carnavalsvereniging ook wel van feesten houden, hebben ze gekozen voor het organiseren van het Bérs Suikerfist.

Dit feest heeft plaatsgevonden op 12 maart 2016 in het Dorpsplein in Oostelbeers. Op deze avond werd een loterij gehouden met fantastische prijzen, gesponsord door ondernemers uit de Beerzen. Tevens mocht er geboden worden op een rondvlucht. Ook de opbrengst hievan werd gedoneerd. Tijdens de feestavond hebben DJ Ferry van Gestel, Edrie Antonissen en de PartyfrieX opgetreden voor het goede doel. Iedereen heeft een gezellige avond en heeft daarmee ook nog eens goed doel gesteund. 

 

Resultaat 

Tijdens het benefietconcert is € 13.178,48 opgehaald voor JDRF. Het goede doel mag hier nog eens € 10.000,- bij optellen als extra donatie van Stichting Goede Doelen Nh1816. Daarnaast ontvangt de carnavalsvereniging hetzelfde bedrag als sponsorgeld. Dit bedrag wordt ingezet voor het vernieuwen van de carnavalskleding van de leden van de vereniging. Handass Verzekeringen is de betrokken adviseur bij dit project. Zij hebben zich volledig ingezet om het project in te dienen en te begeleiden.

Evenement: benefietevenement
Datum: 12-3-2016
Goed doel: JDRF
Vereniging: Carnavalsvereniging de Tuutefluiters

De projectaanvrager is verzekerd bij Handass Verzekeringen en lid van de Carnavalsvereniging de Tuutefluiters.