DOS-WK Spinning

12 februari 2017

DOS-WK Spinning EnscheDAY4Quality

Het project

De 106-jaar oude korfbalvereniging DOS-WK zet zich naast het beoefenen van haar sport graag in voor het maatschappelijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling van haar leden. Een van de leden en mede oprichter vierde in 2016 zijn 40-jarige lidmaatschap bij de vereniging en had besloten dit samen met het jubileum van Nh1816 te vieren door zich in te zetten voor EnscheDAY4Quality. 

EnscheDAY4Quality zet zich in voor een aantal goede doelen Twente. Een van die doelen is het Hospice Enschede. Met een spinning challenge wilde EnscheDAY4Quality geld inzamelen voor noodzakelijke verbeteringen bij het hospice. Het verbouwen van eenpersoonskamers tot een tweepersoonskamer is bijvoorbeeld een grote wens. Dergelijke aanpassing, die beantwoorden aan de behoefte van cliënten om hun laatste fase van het leven met hun partner door te brengen, kost helaas veel geld. Tijdens een spinning challenge van drie uur bij sportschool Fit Form hebben de leden van DOS-WK zich laten sponsoren om de verbouwing financieel mogelijk te maken. 

En met succes, want zondag 12 februari heeft de challenge plaatsgevonden en is € 10.065,- euro ingezameld! Dit betekent een verdubbeling van het maximale bedrag van € 10.000,- van Stichting Goede Doelen Nh1816 voor Hospice Enschede en een sponsoring van € 10.000,- voor korfbalvereniging DOS-WK.

Kwaliteit toevoegen aan de dagen waar er geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden was het gezamenlijke motto van de vereniging en het goede doel.

Met de gezamenlijke donatie kan Hospice Enschede niet één, maar zelfs twee tweepersoonskamers realiseren!

Evenement: Spinning Marathon
Datum: 12 februari 2017
Goed doel: EnscheDAY4Quality
Vereniging: DOS WK

De projectaanvrager is verzekerd bij Oude Wolbers en lid van de Korfbalvereniging DOS-WK.

 

EnscheDAY4Quality