HBC voor kinderboerderij de Bongelaar

15 april 2016

HBC voor kinderboerderij de Bongelaar

Het project

Een senior schadebehandelaar van Nh1816 is lid van Basketballvereniging HBC. Samen met zijn vereniging had hij het idee opgevat om geld in te zamelen voor de kinderboerderij de Bongelaar van Reigersdaal. Dit hebben zij gedaan door deel te nemen aan de Heerhugowaard Cityrun. HBC had een aantal hardlopers vanuit de vereniging en het goede doel bijeen gebracht om deel te nemen aan de run. De lopers lieten zich sponsoren door familie, vrienden en bedrijven. 

De kinderboerderij de Bongelaar wordt door Esdege Reigersdaal gerund. De medewerkers van Reigersdaal helpen mensen met een handicap en zijn werkzaam in de bovenste helft van Noord-Holland. De kinderboerderij kost veel geld. Op deze kinderboerderij zijn werkplekken voor mensen van Reigersdaal zodat zij zich door het werken met dieren beter kunnen ontwikkelen. De vereniging vindt dat de kinderboerderij behouden moet blijven en heeft daarom tijdens de HHW Cityrun voor dit goede doel hardgelopen.


Resultaat 

Sponsoring van het hardloopteam heeft een mooi bedrag van € 3.396,65 opgebracht. Hetzelfde bedrag werd nog eens extra gedoneerd aan het goede doel. Tevens wordt dit bedrag als sponsorbedrag aan HBC aangeboden. Het sponsorgeld wordt gebruikt voor de aanschaf een modern digitaal scorebord.   

Evenement: Heerhugowaard Cityrun
Datum: 15 april 2016
Vereniging: Basketballvereniging HBC
Goed doel: Kinderboerderij de Bongelaar bij Reigersdaal

 Kinderboerderij de Bongelaar bij Reigersdaal