Project beekhuizen

2 oktober 2016

Het loop op rolletjes bij Beekhuizen

Het project

TV Beekhuizen vraagt het hele jaar extra aandacht voor rolstoeltennis, bijvoorbeeld door de organisatie van een Join-the-Club dag met Esther Vergeer en diverse (demonstratie) toernooien voor rollers. Tijdens de laatste clubkampioenschappen werd een veiling georganiseerd waarvan de opbrengst was bestemd voor de Esther Vergeer Foundation. Na afloop van het clubtoernooi 2 oktober 2016 werd het prachtige bedrag van € 11.571,- bekendgemaakt. 

De tennisvereniging Beekhuizen is een grote club met 1200 leden in de leeftijd van 4 -94 jaar met drie kernwaarden:

  • Sport op alle niveaus
  • Verbinding
  • Maatschappelijk betrokken

Deze drie kernwaarden passen perfect bij de Esther Vergeer Foundation.

De Esther Vergeer Foundation zet zich in om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking te laten sporten, omdat zij er in geloven dat je door sport zelfstandiger, zelfredzamer, fysiek en mentaal sterker wordt en je uiteindelijk steviger in de maatschappij komt te staan.

Resultaat 

Het sponsorbedrag van € 10.000,- heeft de vereniging gebruikt om de toegankelijkheid van de vereniging voor rolstoeltennissers te verbeteren door een rolstoellift te laten plaatsen naar de tennishal van de vereniging. Daarnaast ontvangt de Esther Vergeer Foundation een totale donatie van € 21.571,-.

Evenement: clubkampioenschappen
Datum: 2-10-2016
Goed doel: Esther Vergeer Foundation
Vereniging: TV Beekhuizen 

De projectaanvrager is verzekerd bij Smits & Wouters en lid van de Tennisvereniging Beekhuizen.

 

project beekhuizen