LSVV voetballen

25, 30 augustus & 2 september 2017

LSVV voetbalt voor ALS

Het project

Op 25, 30 augustus en 2 september 2017 vond de traditionele Langedijkse Zuurkoolcup bij voetbalvereniging LSVV plaats.
Maik den Iseger, accountmanager bij Nh1816, heeft samen met zijn club LSVV bedacht dit toernooi in het teken van de Stichting ALS te zetten.

De vereniging had overigens niet zomaar voor dit goede doel gekozen. De vader van een LSVV pupil is helaas getroffen door de ziekte ALS. Door samen met de vereniging, vrijwilligers en enthousiaste bezoekers de schouders eronder te zetten hopen zij een mooi bedrag op te halen voor onderzoek naar ALS.

Activiteiten voor jong en oud
Tijdens en rondom het driedaagse evenement werden verschillende activiteiten opgezet om geld in te zamelen voor Stichting ALS. Zo werd er een voetbalquiz en een heus Keez-Kampioenschap georganiseerd en konden kinderen zich inzetten via een sponsorloop.

De club maakte deze actie tevens bekend via een actiepagina op de website van ALS zodat ook mensen van buiten de Langedijker grenzen een donatie konden doen.

Vrienden van Stichting ALS
Ondernemers konden hun betrokkenheid tonen door een duit in het zakje te doen met de aanschaf van speciale 'vrienden van ALS' sponsorpakketten. In deze sponsorpakketten is namelijk een gedeelte van de sponsorkosten gereserveerd als donatie aan ALS. Daarnaast kreeg een aantal ondernemers de mogelijkheid het unieke VIP-podium te reserveren zodat hij met zijn relaties vanaf de beste plek langs de lijn kon genieten van de strijd op het voetbalveld.

Met elkaar en voor elkaar!
Rondom het evenement maakten deelnemers, donateurs en sponsoren kans op mooie prijzen en dat zorgde uiteraard voor een extra stimulans om samen de schouders eronder te zetten.
 

Evenement: Zuurkoolcup (A)LSVV
Datum: 25 augustus, 30 augustus en 2 september 2017
Vereniging: Voetbalvereniging LSVV
Goed doel: Stichting ALS

Voetbalvereniging LSVV