vv dodewaard uitreiking

10 december 2016

VV Dodewaard voor zorgeloze kinderen

Het project 

De voetbalvereniging VV Dodewaard heeft zich ingezet voor Stichting Zorgeloos Kind door appeltaarten en rookworsten te verkopen voor dit goede doel. Tijdens de jaarlijkse feestavond, het weekend na Sinterklaasavond, werd extra geld ingezameld en is het uiteindelijke ingezamelde bedrag van € 10.624,30 bekendgemaakt.

Voor het 3e jaar op rij ging de reis van Stichting Zorgeloos Kind naar de Efteling. Deze leuke dag hoopte VV Dodewaard voort te kunnen zetten met hun geldinzameling, en dat is gelukt! Mogelijk zelfs voor drie jaar achtereen. Genieten van de vele attracties, slapen in het prachtige Efteling Hotel en heerlijk eten op verschillende locaties in het park. Een grote groep ‘zieke’ gezinnen heeft al deze zaken mogen meemaken. Gezinnen die het zo verschrikkelijk nodig hadden om er even tussen uit te gaan, hebben een weekend bij kunnen komen van de dagelijkse ellende. Dit is een van de activiteiten die Stichting Zorgeloos Kind organiseert om deze gezinnen een leuke dag en mooie herinneringen te geven en nu vervolgens nog vaker mogen aanbieden.

 

Resultaat 

Met de verkoop van appeltaarten en rookworsten en de opbrengst van de jaarlijkse feestavond is € 10.624,30 opgehaald door de leden van VV Dodewaard. Een ontzettend mooi bedrag dat nog eens wordt verhoogd met € 10.000,- vanuit Stichting Goede Doelen Nh1816. Daarnaast zal het sponsorbedrag van € 10.000,- worden ingezet voor het aanschaffen van een pannaveld op het terrein van de vereniging waarbij ook andere kinderen uit Dodewaard hier gebruik van kunnen maken.

Evenement: verkoop appeltaarten en rookworsten, feestavond
Datum: 10-12-2016
Goed doel: Stichting Zorgeloos Kind
Vereniging: VV Dodewaard

De projectaanvrager is verzekerd bij Winter Financiële Diensten en lid van de VV Dodewaard.

Media
www.swpn.nl
www.zorgelooskind.nl