VV Veenendaal strijdt voor Stefan

20 mei 2016

VV Veenendaal strijdt voor Stefan!

Het project

Het eerste elftal van VV Veenendaal organiseerde een sponsorloop bij de schaatsbaan in Veenendaal voor hun teamgenoot Stefan. Stefan is erg ziek. Hij heeft een speciale vorm van kanker waarvoor veel onderzoek nodig is om deze goed te kunnen behandelen. Dat onderzoek kost veel geld en de Stichting HDKT kan alle donaties goed gebruiken.

De leden van VV Veenendaal hebben hun schouders onder het initiatief van deze geldinzamelingsactie gezet. Op 20 mei 2016 werd een sponsorloop gehouden waarbij veel mensen in actie kwamen vanuit de club en daarbuiten. Zij liepen zoveel mogelijk 400-meter-rondjes. Ieder rondje werd via familie en vrienden van de leden gesponsord. Naast deze activiteit zijn zelfgemaakte hapjes en drankjes verkocht tijdens dit gezellige evenement onder begeleiding van motiverende muziek. 

Samen met Stefan willen zij zijn ziekte verslaan. VV Veenendaal had als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting HDKT. 

Resultaat 

Er is een mooi bedrag van € 14.400,- ingezameld voor HDKT, wat resulteert in een extra donatie van € 10.000,- voor dit mooie goede doel. Hetzelfde bedrag is als sponsorgeld voor VV Veenendaal ingezet. Dit bedrag is gebruikt voor het mogelijk maken van nieuwe lichtmasten rond het hoofdveld van de vereniging.

Evenement: sponsorloop
Datum: 20-5-2016 om 19.30 uur
Goed doel: Stichting HDKT
Vereniging: VV Veenendaal

De projectaanvrager is verzekerd bij A. van de Hoef Verzekeringen en lid van de vereniging VV Veenendaal.

 

Stichting HDKT