Waalwijk 17 december 2017

Santa Run Waalwijk

Op zondag 17 december stonden 1.000 kerstmannen te trappelen in het centrum van Waalwijk om aan de 3 km lange Santa Run te beginnen.

Zes lokale goede doelen

De organisatie van de Santa Run had dit jaar niet minder dan zes lokale goede doelen benoemd om de opbrengst onder te verdelen. Vertegenwoordigers van de goede doelen; Inloophuis Toon, Plons Fonds, Scouting AZG, De Strohalm, Hospice Francinus de Wind en Stichting ES werden na afloop van de run op het podium gevraagd om te horen dat er al meer dan € 40.000,- te verdelen was.

Van de Mierden liep mee

Diverse medewerkers en klanten van het Waalwijkse advieskantoor Van de Mierden waren onder de deelnemers van de Santa Run. Samen met Nh1816 was Van der Mierden hoofdsponsor van het evenement.

Stichting ES winnaar stemactie

Om het belang van die lokale goede doelen te onderstrepen deed Van de Mierden via social media een oproep om een stem uit te brengen op een van de zes goede doelen. Stichting ES (Emotionele Support) kreeg de meeste stemmen en ontvangt naast de mooie opbrengst van de Santa Run nog een donatie van € 1.000,- namens de coöperatie Nh1816.

 

 

Sfeerimpressie Santa Run Waalwijk