Doesburg, 19 mei 2018

Doesburg City Run

Op 19 mei was Nh1816 Verzekeringen samen met De Hypotheek Advies Partner hoofdsponsor van de City Run in Doesburg waarvan de opbrengst werd verdeeld over Stichting KiKa en de Nierstichting.

City Run

Het hardloopevenement is dit jaar voor de eerste keer gehouden en voer dwars door het historische centrum van de Hanzestad Doesburg. Aan diverse afstanden kon worden deelgenomen en daarvoor hebben circa 500 hardlopers zich aangemeld. Een van de onderdelen was de Family Run van 2,5 km waaraan je met je hele familie kon meedoen en ook de verschillende runs voor de kids waren erg populair.

Stichting KiKa en de Nierstichting

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is de genezingskans te vergroten. Ook voor nierpatiënten is voluit leven niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.

De vertegenwoordigsters van beide goede doelen namen de donatie van Nh1816 en De Hypotheek Advies Partner uit handen van Roland Schepers dankbaar in ontvangst. Hierna werden zij nog eens verrast met een prachtig totaalbedrag van de opbrengsten van de run dat zij ook tegemoet mogen zien.

Sfeerimpressie