Oirschot, 27 mei 2018

ROCHE Obstacle Run

Obstacle Run

ROCHE vierde haar 20-jarig jubileum met de organisatie van de ROCHE Obstacle Run. Samen met carnavalsvereniging De Broemies veranderden zij het terrein rond bierbrouwerij Vandeoirsprong in een uitdagend parcours.

Door de regen werd de run tijdens iedere ronde steeds uitdagender. Jong en oud namen deel en genoten zichtbaar van het evenement. Naast de viering van het jubileum werden ook drie goede lokale goede doelen in het zonnetje gezet.

Goede Doelen

De opbrengst van het evenement ging naar Running Team Oirschot (voor het inloophuis), Bijna Thuis Huis (hospice) en IVN Oirschot (natuurbehoud). Het opgehaalde bedrag met de donaties van ROCHE en de coöperatie Nh1816 zorgden voor een prachtig eindbedrag.

De vertegenwoordigers van de goede doelen waren zichtbaar verrast door de bedragen op de cheques die zij in handen kregen. Zij kunnen lang gekoesterde wensen hiermee sneller in vervulling laten gaan.

Lokaal betrokken adviseur

ROCHE is in het midden van het centrum van Oirschot gevestigd en kent de lokale samenleving goed. Met de Obstacle Run hebben zij hun jubileumjaar samen met relaties en inwoners van Oirschot kunnen en vanuit maatschappelijke betrokkenheid is terug kunnen doen voor goede doelen in de omgeving.