Hardlopers tijdens het Lopend Freedom Vuurtje evenement

27 oktober 2019

Lopend Freedom Vuurtje

Op zaterdag 26 oktober, 75 jaar na de bevrijding van Noord Brabant start in Eindhoven de estafetterun Lopend Freedom Vuurtje.

Het bevrijdingsvuur wordt al hardlopend gevoerd langs Den Bosch en Tilburg richting Breda, waar de estafette op 29 oktober eindigt. Het is dezelfde weg die de geallieerden 75 jaar geleden hebben afgelegd.

Bevrijding

Langs de route worden diverse plekken, monumenten en gebieden bezocht die een belangrijke rol speelden tijdens WOII of herinneren aan de bevrijding. In de verschillende steden is het Lopend Freedom Vuurtje onderdeel van lokale festiviteiten om de bevrijding te vieren. Plaatselijke hardloopgroepen zijn uitgenodigd een deel van de monsterafstand mee te lopen vanaf de rand van de stad naar het centrum waar de feestelijkheden plaats vinden.

Stichting 18 September

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting 18 September. Dit goede doel organiseert diverse evenementen op educatief en sportief gebied om de herinnering levend te houden aan de bevrijding van ons land.

Financieel Adviesbureau De Mul

Het Eindhovense adviesbureau De Mul is samen met Nh1816 Verzekeringen betrokken bij de openingsdag op 26 oktober en dragen een belangrijk deel bij aan het mogelijk maken van het Lopend Freedom Vuurtje. Relaties van het kantoor zullen deelnemen aan een stuk van het parcours in Eindhoven.


Adviesbureau De Mul

Betrokken adviseur

Komende projecten
25-10-2019
Nightrun Goes
26-10-2019
Lopend Freedom Vuurtje
16-11-2019
Run4Usher Zevenheuvelenloop
15-12-2019
Santa Run Heerhugowaard
25-10-2019
Nightrun Goes

Nightrun Goes

Vrijdag 25 oktober staat Goes in het teken van de zesde editie van de Night Run voor Stichting Jayden. Samen met meerdere adviseurs uit Goes is Nh1816 trotse hoofdsponsor. 

26-10-2019
Lopend Freedom Vuurtje

Lopend Freedom Vuurtje

Een hardloopestafette over drie dagen, die gaat van Eindhoven naar Den Bosch naar Tilburg en via Breda naar Roosendaal. Dezelfde weg die geallieerden hebben afgelegd in 1944.

Op de verschillende trajecten haken lokale hardloopverenigingen in om een deel van de afstand mee te lopen. Het evenement wordt eenmalig georganiseerd om 75 jaar bevrijding van Brabant te herdenken. In samenwerking met Financieel Adviesbureau De Mul is Nh1816 sponsor van dit evenement.

16-11-2019
Run4Usher Zevenheuvelenloop

Op 16 en 17 november wordt in Nijmegen de Zevenheuvelenloop georganiseerd. Tijdens deze grote hardloopwedstrijd en de Nachtloop, die de avond ervoor plaatsvindt, doet een bijzonder team lopers mee: Run4Usher.

15-12-2019
Santa Run Heerhugowaard

Santa Run Heerhugowaard

Zondag 15 december vindt in Heerhugowaard voor de vijfde keer de Santa Run plaats in Heerhugowaard. De opbrengst gaat naar twee goede doelen. 

Kerstmannen tijdens de Santa Run in Heerhugowaard