Groep mensen in een park tijdens het muziek met smaak evenement

29 september 2019

Muziek met Smaak Festival

De Wasvenboerderij is een groene oase in het hart van Eindhoven. Hier vond 29 september voor de eerste keer het evenement Muziek met Smaak plaats.

Muziek met Smaak

Muziek met Smaak is een laagdrempelig festival, dat is bedoeld om elkaar te ontmoeten en kennis te laten maken met nieuwe smaken terwijl je luistert naar de livemuziek van lokale, talentvolle muzikanten.

Stichting Het Wasven

De locatie van het evenement is de sfeervolle Wasvenboerderij en het Groendomein het Wasven. Een plek voor veel Eindhovenaren om zich aan de stadsdrukte te onttrekken. Bij het Wasven wordt veel aandacht besteed aan ecologische ontwikkeling.

Op het terrein is bovendien een actieve dagbesteding voor jongeren met een beperking. Voor alle wensen van het Wasven zijn subsidies alleen niet genoeg. De donatie die het goede doel ontving van de coöperatie Nh1816 wordt dankbaar besteed aan uitbreiding van de voorzieningen.

Drie lokale advieskantoren

Het initiatief voor Muziek met Smaak werd genomen door het Eindhovense kantoor Advas Adviesgroep, gesteund door collega adviseurs van Schipperheijn & Partners en Van den Boer en Roggen. Tijdens Muziek met Smaak waren de kantoren en hun medewerkers zichtbaar aanwezig om hun betrokkenheid te tonen. Ondanks het tegenvallende weer, werd het een hele gezellige middag.

 


Komende projecten
27-3-2021
Rondje Zegveld
4-4-2021
De Dijkloop Koedijk
9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night
11-4-2021
Verbeeten Challenge
11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker
9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon
16-5-2021
EsteRun
27-3-2021
Rondje Zegveld

Rondje Zegveld

Tijdens deze vierde editie van Rondje Zegveld lopen deelnemers een ronde van 5 of 10 kilometer rondom Zegveld, door de prachtige polder van het Groene Hart. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd gaat naar De Zegge in Zegveld via Welzijn Woerden. Dit is een ontmoetingsplek voor ouderen om een sociaal isolement te voorkomen.

4-4-2021
De Dijkloop Koedijk

De Dijkloop Koedijk

Tijdens de vijfde editie van De Dijkloop in Koedijk lopen deelnemers diverse afstanden over de dijk, door de polder en recreatiegebied Geestmerambacht. Een deel van het inschrijfgeld van deze run gaat naar Stichting Gouden Dagen. Dit goede doel organiseert activiteiten om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night

Heerhugowaard Cityrun by Night

De Heerhugowaard Cityrun by Night is een hardloopwedstrijd in de avond, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit diverse loopafstanden door Heerhugowaard. Deze speciale ‘paaseditie’ staat in het teken van Stichting KanZ

11-4-2021
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge (uitgesteld)

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker (uitgesteld)

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

16-5-2021
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.