Groep mensen in een park tijdens het muziek met smaak evenement

29 september 2019

Muziek met Smaak Festival

De Wasvenboerderij is een groene oase in het hart van Eindhoven. Hier vond 29 september voor de eerste keer het evenement Muziek met Smaak plaats.

Muziek met Smaak

Muziek met Smaak is een laagdrempelig festival, dat is bedoeld om elkaar te ontmoeten en kennis te laten maken met nieuwe smaken terwijl je luistert naar de livemuziek van lokale, talentvolle muzikanten.

Stichting Het Wasven

De locatie van het evenement is de sfeervolle Wasvenboerderij en het Groendomein het Wasven. Een plek voor veel Eindhovenaren om zich aan de stadsdrukte te onttrekken. Bij het Wasven wordt veel aandacht besteed aan ecologische ontwikkeling.

Op het terrein is bovendien een actieve dagbesteding voor jongeren met een beperking. Voor alle wensen van het Wasven zijn subsidies alleen niet genoeg. De donatie die het goede doel ontving van de coöperatie Nh1816 wordt dankbaar besteed aan uitbreiding van de voorzieningen.

Drie lokale advieskantoren

Het initiatief voor Muziek met Smaak werd genomen door het Eindhovense kantoor Advas Adviesgroep, gesteund door collega adviseurs van Schipperheijn & Partners en Van den Boer en Roggen. Tijdens Muziek met Smaak waren de kantoren en hun medewerkers zichtbaar aanwezig om hun betrokkenheid te tonen. Ondanks het tegenvallende weer, werd het een hele gezellige middag.

 


Komende projecten
22-2-2020
Kerkwijk Cross
4-3-2020
Op weg naar de Top
7-3-2020
Nothing Else Matters
5-4-2020
Verbeeten Challenge
12-4-2020
Mathieu Hermans Klassieker
10-5-2020
Beemster Erfgoed Marathon
17-5-2020
EsteRun
6-6-2020
10 van Boreft
22-2-2020
Kerkwijk Cross

Kerkwijk Cross

Zaterdag 22 februari staat de 29e editie van de Kerkwijk Cross gepland, met verschillende loopafstanden voor volwassenen en kinderen over het terrein van voetbalvereniging Kerkwijk en door de omliggende weilanden. De opbrengst van de sponsorloop gaat naar Stichting Roparun.

4-3-2020
Op weg naar de Top

Op weg naar de Top

In theater De Hofnar in Valkenswaard organiseert Duisenburgh Financieel Advies een inspirerende benefietavond met als middelpunt succesvol ondernemer en alpinist Jur Rademakers.

7-3-2020
Nothing Else Matters

Nothing Else Matters

Tijdens de achtste editie van het benefietoptreden Nothing Else Matters treden vijf bands op om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Matchis. Dit goede doel zet zich in voor patiënten die een stamceltransplantatie nodig hebben.

5-4-2020
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

12-4-2020
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

10-5-2020
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

17-5-2020
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.

6-6-2020
10 van Boreft

10 van Boreft

De 10 van Boreft is een hardloopwedstrijd in Bodegraven voor lokale goede doelen. Dit jaar, de negende editie, doen zo’n 250 lopers mee aan een mooie tocht van 10 km door Bodegraven.