Night Run Goes 2019

25 oktober 2019

Night Run Goes

Op vrijdag 25 oktober vond de zesde en laatste editie plaats van de Night Run voor Stichting Jayden. Bij dit evenement gaat het niet om de snelste tijd, maar om de beleving.

De organisatie had nog een keer alle creativiteit uit de kast getrokken en voor de finale een verrassend parcours bedacht voor de wandelaars en hardlopers. Feestelijk, artistiek en sfeervol. Op een aantal plekken, zoals in het theater, gevoelig.

Stichting Jayden

Met deze Nightrun werd het laatste evenement georganiseerd voor Stichting Jayden. Na het overlijden van het Goese jongetje Jayden Faasse in 2009 werd de stichting opgericht.

Inmiddels heeft de stichting in tien jaar tijd meer dan 1 miljoen euro verzameld voor onderzoek en behandeling van neuroblastoom kinderkanker. Een prachtig resultaat! De opbrengst van de laatste Nightrun was  27.295,-. Dat is een record voor de Nightrun.

Coöperatieve bijdrage

De bijdrage van de coöperatie Nh1816 bedroeg 6.000,- en werd berekend aan de hand van het aantal verzekerden dat meeliep in Goes. Van de 1500 deelnemers, waren dat er meer dan 120.

Zes verzekeringsadviseurs uit Goes

Nh1816 steunde de Nightrun met zes verzekeringskantoren uit Goes Dat: Zuiver FinancieelCM Personal FinanceDe Bruine Hypotheken & PensioenenDe VerzekershopDoene Assurantiën & Advies en HP Assurantiën & Financieringen


Komende projecten
27-3-2021
Rondje Zegveld
4-4-2021
De Dijkloop Koedijk
9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night
11-4-2021
Verbeeten Challenge
11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker
9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon
16-5-2021
EsteRun
27-3-2021
Rondje Zegveld

Rondje Zegveld

Tijdens deze vierde editie van Rondje Zegveld lopen deelnemers een ronde van 5 of 10 kilometer rondom Zegveld, door de prachtige polder van het Groene Hart. De opbrengst van deze hardloopwedstrijd gaat naar De Zegge in Zegveld via Welzijn Woerden. Dit is een ontmoetingsplek voor ouderen om een sociaal isolement te voorkomen.

4-4-2021
De Dijkloop Koedijk

De Dijkloop Koedijk

Tijdens de vijfde editie van De Dijkloop in Koedijk lopen deelnemers diverse afstanden over de dijk, door de polder en recreatiegebied Geestmerambacht. Een deel van het inschrijfgeld van deze run gaat naar Stichting Gouden Dagen. Dit goede doel organiseert activiteiten om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

9-4-2021
Heerhugowaard Cityrun by Night

Heerhugowaard Cityrun by Night

De Heerhugowaard Cityrun by Night is een hardloopwedstrijd in de avond, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit diverse loopafstanden door Heerhugowaard. Deze speciale ‘paaseditie’ staat in het teken van Stichting KanZ

11-4-2021
Verbeeten Challenge

Verbeeten Challenge (uitgesteld)

Tijdens de Verbeeten Challenge worden diverse sportieve activiteiten gehouden om geld in te zamelen voor het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch.

11-4-2021
Mathieu Hermans Klassieker

Mathieu Hermans Klassieker (uitgesteld)

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat de Mathieu Hermans Kleppertocht in het teken van de ronde van Spanje. De opbrengst van de fietstocht gaat naar Stichting Geisje Eigenwijsje.

9-5-2021
Beemster Erfgoed Marathon

Beemster Erfgoed Marathon

Tijdens de zevende editie van de Beemster Erfgoed Marathon lopen en fietsen deelnemers een hele of halve marathon, dwars door het weidse UESCO Werelderfgoed de Beemster. De opbrengst van dit evenement gaat naar Cultureel Centrum Onder de Linden.

16-5-2021
EsteRun

EsteRun

Hardlopen en wandelen: de EsteRun in Escharen, Noord-Brabant, staat in het teken van het goede doel. De opbrengst gaat naar de afdeling oncologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) in Nijmegen, om daar voor de patiënten een huiselijke sfeer te kunnen creëren.