Enid Wolters Schadebehandelaar (letsel)

(Letsel)Schadebehandelaar

Enid Wolters

29-09-2017

Sinds 1 november vorig jaar werk ik bij Nh1816 Verzekeringen als schadebehandelaar op de afdeling materiële schade. Daar behandel ik op dit moment auto- en aansprakelijkheidsschades. Vanaf oktober zal ik starten in een nieuwe functie als junior letselschadebehandelaar. 

Ik ben vaak al vroeg op mijn werk zodat ik in alle rust kan starten met het bekijken van mijn agenda en de nieuw binnengekomen schades. Vervolgens behandel ik deze nieuwe stukken en neem als het nodig is contact op met de verzekerde of de betrokken adviseur. De goede samenwerking met mijn collega’s en het correct behartigen van de belangen van onze verzekerden zorgen ervoor dat ik trots ben op wat ik doe. Het team waarin ik werkzaam ben is een leuke groep mannen en vrouwen van verschillende leeftijden. We zijn allemaal bereid elkaar een handje te helpen of te adviseren. De sfeer is daardoor erg goed. 

'...Hierbij leer je je collega's en verschillende adviseurs op een andere manier kennen. Dat maakt het nèt iets persoonlijker!'

Als team streven we naar kwaliteit in de behandeling en afwikkeling van schades. Het werk staat uiteraard voorop, maar er worden ook activiteiten georganiseerd voor het goede doel waar je als medewerker aan kunt deelnemen. Lokale adviseurs of collega’s zijn vaak direct betrokken bij deze evenementen en zowel verzekerden als medewerkers van Nh1816 worden gevraagd mee te doen. Zelf heb ik al deelgenomen aan verschillende runs in het land. Hierbij leer je je collega’s en de verschillende adviseurs op een andere manier kennen. Dat maakt het allemaal nèt iets persoonlijker!

Naast het werk zet ik mij in als coördinator  bij de Rechtswinkel Noord-Holland-Noord. Hier begeleid ik rechtenstudenten en afgestudeerden in het bijstaan van mensen met gratis juridisch advies. Op het sportieve vlak ben ik ook lekker actief. Voetballen, snowboarden en hardlopen zijn daarin favoriet. De afgelopen tijd was ik aan het trainen voor de halve marathon van Disneyland Parijs. Mijn doel was binnen twee uur te finishen. En dat is afgelopen weekend (24-9) gelukt met een tijd van een uur en 57 minuten! Buiten sportieve hobby’s kook ik graag met en voor vrienden. Ik heb een gezellige groep vrienden en vriendinnen waardoor er ieder weekend wel gelegenheid is om bij elkaar te komen en samen te koken, eten en borrelen. 

Andere verhalen van medewerkers

Iris Morsink

Jeroen Janssen

Marije Wiebenga