Mike Sheehan

Schadebehandelaar Brand

Mike Sheehan

21-11-2014

Mike Sheehan, Schadebehandelaar Brand, gaat graag vrolijk aan het werk. In onze rubriek 'de werkweek van' vertelt hij over zijn week en zijn motto....

Ik hou erg van gezelligheid en plezier en ga dan ook iedere dag weer met een lach op mijn gezicht naar mijn werk. Op de schadeafdeling werken we natuurlijk hard en zijn we bezig met serieuze zaken, maar dat wordt zeker op zijn tijd afgewisseld met een grap of een goed verhaal van een van mijn collega’s. Dit past prima bij mijn motto : ‘ Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.’
 

"Vrolijk aan het werk"


Sinds 2010 werk ik bij Nh1816 Verzekeringen op de afdeling schade als behandelaar van brandschades. Mijn werkdag start met het bekijken en in behandeling nemen van ongeveer vijftien nieuwe schadedossiers die ik via het portaal heb ontvangen. Dit varieert van grote brandschades, woninginbraken en waterschades tot schade aan telefoons. Dagelijks heb ik telefonisch contact met verzekeringsadviseurs met een vraag over een ingediende schade, aansprakelijkstelling of de afwikkeling ervan. Ook bespreek ik wekelijks met de verschillende expertisebureaus lopende schadezaken.

Van de week nog een zeer opmerkelijk schadegeval. Door een blikseminslag was er zoveel schade aan de woning van een verzekerde ontstaan dat deze tijdelijk een ander onderkomen moest zoeken. De inslag op de gemetselde schoorsteen was zo hevig dat de brokstukken in het rond vlogen. In de woning was een enorme ravage ontstaan doordat de meterkast volledig van de muur was geslagen. Doordat de adviseur de schade snel heeft gemeld en daarna de expert is ingeschakeld kon ik naar aanleiding van zijn rapportage deze klant snel helpen en zorgen dat deze weer naar huis kon.

Buiten het werk is er natuurlijk nog genoeg tijd over om andere dingen te doen. Onder andere sportief bezig zijn. Als geboren Alkmaarder voetbal ik alweer een aantal jaren in Alkmaar bij Alcmaria Victrix. Het is een hele gezellige en leuke club waar ik ooit mijn voetballoopbaan ben begonnen als jochie van vijf jaar en nu als volwassene nog graag lange tijd wil blijven voetballen.

Andere verhalen van medewerkers

E-business developer

Guido Vleugel

Letselschade

Karin Verhoeven

Front office

Milan Stengs