Annet Landman

Medewerker afdeling financiën

Annet Landman

20-1-2015

Dit jaar werk ik al 30 jaar bij de ‘Noordhollandsche’ zoals we het hier in de volksmond nog wel eens noemen. Na het verlaten van de MEAO ben ik als 18-jarig meisje begonnen op de financiële afdeling van Nh1816 Verzekeringen in Oudkarspel. Eerst als fulltime medewerker en later nadat de kinderen kwamen als parttimer.

Ons team, bestaande uit acht dames, verwerkt dagelijks alles wat met financiën te maken heeft. Zoals het incasseren van de premies, boekingen in rekening courant van onze intermediairs en het vergoeden van onkosten. Maar ook het beantwoorden van vragen zowel telefonisch als per e-mail van onze relaties. Denk hierbij aan het wijzigen van rekeningnummers of de betalingstermijn van een verzekeringspolis. Het contact met de klant is zowel de leukste als meest belangrijke taak binnen mijn functie. Door de dynamiek van onze groeiende organisatie ervaar ik veel variatie in mijn werk.
 

"Al 30 jaar bij "de Noordhollandsche​"


Naast mijn werk ben ik veel sportief bezig. Op dinsdagavond speel ik volleybal. Daarnaast heb ik deze week elke dag een flinke wandeling gemaakt. De kinderen sporten ook veel. Zij hebben dat in hun opvoeding meegekregen. De een voetbalt en de ander speelt volleybal op hoog niveau. Zo zag ik afgelopen weekend onze dochter weer een ronde verder komen voor het Nederlands Kampioenschap. Twee jaar geleden hebben we een oud huis gekocht met een grote tuin. Er wordt in huize Landman dus regelmatig binnen geklust of in de tuin gewerkt. De laatste verbouwing van de badkamer hebben we net deze week afgerond.

Dat ik al zo’n tijd bij Nh1816 werk, komt omdat ik een hele leuke en afwisselende baan heb met een diversiteit aan werkzaamheden. Dit in combinatie met een leuke groep collega’s die er gemiddeld ook al zo’n 20 jaar werkzaam zijn. Het voelt zelfs een beetje als familie.

Andere verhalen van medewerkers

Accountmanager

Maik den Iseger

Receptioniste en medewerker Secretariaat

Jeanette Beemsterboer

Manager marketing & communicatie

Janwillem Swart