Ellen Martens HR-Manager

HR-Manager tot 1 september 2017

Ellen Martens

20-06-2017

Alweer vier jaar geleden heb ik de stap gemaakt van het intermediair naar Nh1816 Verzekeringen. Geen vreemde club voor mij, want als adviseur heb ik Nh1816 al leren kennen als een uniek en warm bedrijf. Gewoon goed in wat ze doen. No-nonsense en doen wat je belooft! Eigenlijk was ik toen stiekem al een beetje verliefd op Nh1816.

Toen ik in 2013 de vraag kreeg of ik als HR manager voor Nh1816 wilde komen werken, twijfelde ik dan ook geen moment. Sindsdien reis ik iedere dinsdag en donderdag van Breda naar Oudkarspel, waar ik nauw samenwerk met de directie en de managers van de verschillende afdelingen. Daarnaast heb ik contact met medewerkers over verschillende onderwerpen zoals opleiding, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden maar ook over ziekteverzuim. Op de overige werkdagen besteed ik mijn tijd aan het uitwerken van operationele zaken en beleidsplannen, zodat ik op de ‘d-dagen’ mijn aandacht kan geven aan mensen in plaats van aan mijn pc.
 

‘….zodat ik op de ‘d-dagen’ mijn aandacht aan mensen kan geven in plaats van aan mijn pc’.


Het leukste aan mijn werk vind ik, dat ik het heel ruim in mag kleuren. Zo is het heerlijk wanneer er een complexe vraag bij mij wordt neergelegd en ik in no-time een niet voor de hand liggende oplossingsrichting zie, waar alle partijen gelukkig van worden. Die manier van werken past bij mij. Ik ben een beetje Hannibal van the A-team: I love it when a plan comes together!

Met mijn gezin woon ik midden in het centrum van het bruisende Breda. Het weekend begint voor ons vaak in één van de gezellige cafeetjes in de buurt. Even bijpraten met vrienden en bekenden. De binnenstad is net een dorp, ‘ons kent ons’. En als we je nog niet kennen, dan schuif je lekker aan. Ik hou van contact met mensen en de verscheidenheid ervan. Op zaterdagmorgen een kopje koffie bij één van de ondernemers om de hoek, even horen hoe het gaat met de zaak. Daar komen vaak mooie gesprekken uit voort. Verder houd ik net als de meeste vrouwen van shoppen en net als de meeste mannen van mooie auto’s. Eigenlijk kun je met mij alle kanten wel op. ;-) 

(Vanaf september 2017 vervult Ellen Martens de functie van Accountmanager in de regio Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht.)

Andere verhalen van medewerkers

(letsel)Schadebehandelaar

Iris Morsink

Accountmanager

Jeroen Janssen

Teamleider Financiën

Marije Wiebenga