Guido Vleugel

E-business developer

Guido Vleugel

3-10-2014

Elke ochtend na het ontbijt met het hele gezin, stap ik met mijn zoon op de fiets. Eerst richting zijn school en daarna door naar Nh1816. Ik ben een geboren en getogen ‘Langedijker’.

Geboren in Oudkarspel en nu nog steeds woonachtig, twee dorpen verder, in Zuid-Scharwoude. Mijn vrouw heeft momenteel nog verlof en zorgt dan ook voor onze dochter van twee maanden oud. Door de komst van deze tweede spruit is mijn sportieve hobby squashen even geen wekelijkse bezigheid meer. Maar dat komt vanzelf weer.
 

"Altijd wat te beleven op de IT-afdeling"


Al ruim elf jaar werk ik met veel plezier als Senior E-business Developer op de IT-afdeling van Nh1816. Dat is een hele mond vol, maar het houdt in dat ik projectmatig bezig ben met het optimaliseren en aanpassen van ons Portaal. Dagelijks heb ik te maken met vragen, opmerkingen en wensen van collega’s met betrekking tot dit portaal. Maar ook intermediairs dienen hun verzoeken in of hebben vragen over de verschillende onderdelen van ons polis-systeem.

Uiteraard kunnen niet alle punten opgepakt of meteen behandeld worden. Eerst worden deze zorgvuldig besproken in het Portaaloverleg met de managers van de betrokken afdelingen. De grotere projecten worden planmatig opgepakt en de kleinere aanpassingen worden meteen doorgevoerd. De Digitale Polis is een mooi voorbeeld van een groter project dat gerealiseerd is. Hiermee zijn we in 2007 gestart met één adviseur en 92 e-mails per maand. Inmiddels zitten we op ruim 30.000 e-mails per maand. Deze invoerstroom is niet meer weg te denken bij Nh1816 Verzekeringen en onze intermediairs!

Op de afdeling IT werken we hard maar met veel plezier, en af en toe een geintje. En zoals elk jaar hebben we ook nu weer het jaarlijkse afdelingsuitje. Afgelopen zondag was het zover! Het afdelingsuitje met mijn collega’s van de IT-afdeling. Met prachtig weer om de dag al goed te beginnen. Vanuit Akersloot hadden we een solextour van zo’n 50 kilometer met aansluitend een BBQ om de al zeer geslaagde dag gezellig af te sluiten.

Andere verhalen van medewerkers

Letselschade

Karin Verhoeven

Front office

Milan Stengs