Jasper van Dijke Acceptant Nh1816

Acceptant

Jasper van Dijke

27-12-2017

Inmiddels bijna vier jaar werk ik als acceptant op de afdeling acceptatie, in een team van negentien collega’s. Tijdens mijn werk heb ik het meeste contact met mijn ‘blokgenoten’, de collega’s die letterlijk om mij heen zitten en werken. Verder heb ik regelmatig overleg met medewerkers van de afdeling schade over risicobeoordeling en onze backoffice en financiële administratie als het over financiële zaken gaat.

Na een autoritje van ongeveer tien minuten ben ik op mijn werk en kan mijn werkdag beginnen. Met een kop koffie in de hand lees ik mijn nieuw binnengekomen mail door en zet ik mijn telefoon aan zodat adviseurs en binnendienstmedewerkers van de diverse kantoren mij kunnen bereiken voor vragen. Het gaat daarbij voornamelijk over het verzekeren van risico’s of over wijzigingen in een polis. Onder de middag loop ik als het even kan met mijn collega’s Ambro en Milan een rondje in het pittoreske Oudkarspel. Mocht het weer tegenvallen dan spelen we binnen een potje biljart of tafeltennis.

‘….Het meest trots ben ik op het functioneren van onze afdeling als team. Iedereen draagt zijn steentje bij….’

Het meest trots ben ik op het functioneren van onze afdeling als team. Iedereen draagt zijn steentje bij. Ik vergelijk het vaak met de prestaties van een voetbalteam. Binnen het team heb je meerdere kwaliteiten nodig om tot een goed resultaat te komen. Ook ik hoop in dit team mijn steentje bij te dragen. Er heerst een goede en gemoedelijke sfeer waarbij ook hard gewerkt wordt. We helpen elkaar daar waar behoefte is en houden elkaar scherp op de wijzigingen in de branche. De verzekeringsmarkt is een markt die continue verandert. Neem nou het verzekeren van bijvoorbeeld elektrische auto’s, de highspeed bike en de drone. De markt staat nooit stil en dat zorgt ervoor dat mijn werk altijd uitdagend blijft.

Elke dag kom ik met veel plezier naar mijn werk, omdat ik met een stel fijne collega’s samenwerk en veel contact heb met de lokale adviseurs door het hele land. Ik ervaar Nh1816 als een goede werkgever die zich inzet met het opleiden en blijven ontwikkelen van haar personeel. Maar daarnaast ook zorgt voor ontspanning en informele contacten, bijvoorbeeld door het organiseren van evenementen voor haar medewerkers. Nh1816 is maatschappelijk betrokken bij veel lokale projecten waar wij ook als medewerkers aan kunnen deelnemen. Samen met lokale adviseurs strijden voor een goed doel geeft een goed gevoel.

Naast mijn werk ben ik een fanatiek voetballer. Zowel op het veld als in de zaal ben ik veel bezig met de voetbalsport. Hierbij ben ik actief in het verenigingsleven van voetbalvereniging SRC in Schagen. Soms kan ik mezelf motiveren om ’s avonds even te gaan hardlopen en zelfs af en toe aan een hardloopevenement mee te doen. Als je veel actief bezig bent met sport is af en toe ontspannen langs de waterkant om te vissen ook wel erg lekker. Even het hoofd leegmaken om op maandag weer fris met een uitdagende werkweek te starten!

Andere verhalen van medewerkers

(letsel)Schadebehandelaar

Enid Wolters

HR-Manager

Ellen Martens

Letselschadebehandelaar

Iris Morsink