Jeanette Beemsterboer

Receptioniste en medewerker Secretariaat

Jeanette Beemsterboer

11-6-2015

Ik ben begonnen, inmiddels al zo’n 28 jaar geleden, bij de Noordhollandsche van 1816 als medewerker van de afdeling boekhouding en debiteurenbeheer. Toen nog in de ‘boerderij’, op de plek waar nu onze directie zit. Nu werk ik aan de receptiebalie en ben ik een van de gezichten die je als eerste ziet als je het gebouw van Nh1816 Verzekeringen binnenloopt. Als geboren en getogen Langedijker fiets ik nog steeds vier dagen per week fluitend naar mijn werk in Oudkarspel. Dat is onbetaalbaar als je het mij vraagt! 

Het leukste aan mijn huidige functie als receptioniste is de afwisseling in mijn werkzaamheden. Van het opnemen van de telefoon tot het verwelkomen van relaties aan de balie. Even een vriendelijk praatje aan de telefoon met een klant die schade heeft en doorverbonden wordt naar de schadeafdeling. Of een intermediair die welbekend is even te woord staan voordat hij naar de afdeling doorgaat.
 

"Het is algemeen bekend dat....​​​"


Ook de aanstellingsstukken verwerken van de nieuwe adviseurs die zich bij ons aanmelden is een van mijn vele taken binnen Nh1816. Als medewerker van het secretariaat hou ik buiten de zakelijke aspecten ook de sociale aspecten bij van onze intermediairs. Zo wordt er op tijd een kantoor in het zonnetje gezet als zij een jubileum te vieren hebben.

Naast mijn werk heb ik ook de nodige hobby’s waaraan ik mijn vrije tijd besteed. Al fietsend en hardlopend probeer ik mijn conditie op peil te houden. Het prettige is dat ik dit vanuit huis kan doen op ieder gewenst tijdstip. Geen vaste uren, dus volop vrijheid. Het vergt wel de nodige zelfdiscipline. Mijn favoriete vrijetijdsbesteding is toch wel het gastvrouw zijn thuis van een gezelschap groot of klein, die ik dan een heerlijke maaltijd voorzet vergezeld van een heerlijk glas wijn. Zelf kies ik dan vooraf het menu en bereid ik met alle liefde een mooi gerecht. Want ook kokkerellen is een liefhebberij van mij.

Het gastvrouw zijn komt ook terug in mijn functie als receptioniste bij Nh1816. Bij onder andere de binnendienstkennismakingsdagen ontvang ik onze gasten en begeleid ik ze naar de plek waar de presentatie gehouden wordt. Ook voor de medewerkers staan we hier klaar. Samen met mijn collega’s verzorg ik allerlei interne zaken zoals het reserveren van spreekkamers, regelen van lunches, als het bestellen van gebak en bloemen voor onze jarige medewerkers of jubilarissen. Met de uitspraak ‘ het is algemeen bekend dat..’ voorzie ik een ieder die het horen wil van advies of andere wetenswaardigheden. De diversiteit van mijn werkzaamheden samen met mijn gezellige collega’s zorgen ervoor dat ik nog steeds met veel plezier en energie naar mijn werk ga.

Andere verhalen van medewerkers

Accountmanager

Maik den Iseger

Manager marketing & communicatie

Janwillem Swart

Medewerker afdeling financien

Annet Landman