Jeroen Janssen Accountmanager Nh1816

Accountmanager

Jeroen Janssen

19-01-2017

Al bijna 7,5 jaar werk ik met veel plezier bij Nh1816 Verzekeringen als accountmanager. Ik woon samen met mijn gezin in Oss. Het team van accountmanagers bestaat uit vijf mannen, ieder met hun eigen rayon. Mijn werkgebied is dan ook dicht bij huis en beslaat een deel van Gelderland, Noordoost Brabant en Limburg. Door mijn functie in de buitendienst is mijn baan heel divers. Je hebt veel contact met de adviseurs maar ook met collega’s van andere afdelingen binnen Nh1816.

Het mooie van Nh1816 vind ik het persoonlijke. De lijnen zijn kort, waardoor je gemakkelijk bij iedereen binnen stapt. Je bent hier geen nummer. Men kent elkaar en dat maakt overleggen en samenwerken prettig en een stuk makkelijker. Ik werk met een leuke club collega’s. Vanwege het 200-jarig bestaan was afgelopen jaar extra leuk, waarbij de teambuildingsreis en het feest met onze relaties in Carré de hoogtepunten waren.
 

‘Het mooie van Nh1816 vind ik het persoonlijke. De lijnen zijn kort, waardoor je makkelijk bij iedereen binnen stapt…’


Mijn werkweek is zeer afwisselend door de verscheidenheid aan relaties die ik bezoek. In de afgelopen jaren is er wel wat veranderd in mijn functie als accountmanager. Bijvoorbeeld de manier van omgaan met relaties. Waar ik voorheen gevraagd werd om acceptatiezaken of schades te bespreken met de klant voert een kantoor nu eerst overleg met mijn collega’s van de binnendienst in Oudkarspel. Door de huidige manier van werken heb ik meer tijd om met kantoren echt in gesprek te gaan over zaken als digitalisering en profilering van een kantoor.

Als je ziet dat relaties je advies overnemen en daardoor efficiënter kunnen werken en meer uit hun bedrijf halen geeft me dat echt voldoening. Ook is het bij elkaar brengen van partijen een mooi onderdeel van mijn functie. Bijvoorbeeld als een adviseur zijn zaak wil verkopen.

De ene keer praat je op kantoor over efficiency en cijfers en de andere keer tref je elkaar bij een evenement of mag je samen met de adviseur namens Nh1816 Verzekeringen een cheque uitreiken aan een lokaal gekozen goed doel.

Naast het werk heb ik een aantal hobby’s waar ik in mijn vrije tijd voldoening uit haal. Ik ben graag op pad met mijn gezin. Op visite bij mijn dochter en kleindochter in Alkmaar of bij een hockeywedstrijd kijken van mijn zoon. Als Bourgondiër hou ik er natuurlijk ook van om gezellig met vrienden te koken, eten en drinken. Verder haal ik mijn ontspanning uit piano spelen en lezen. Sportief ben ik actief bezig met hardlopen en lid van een tennisvereniging in Oss. Zo heb ik na een gezellig en ontspannen weekend op maandag weer genoeg energie voor een mooie nieuwe werkweek!

Andere verhalen van medewerkers

Teamleider Financiën

Marije Wiebenga

Medewerker Marketing & Communicatie

Kim van Kampen