Joeri Zoon Nh1816

Desk Accountmanager

Joeri Zoon

18-9-2015

Al ruim veertien jaar ben ik werkzaam bij Nh1816 Verzekeringen. Ik ben gestart als frontofficemedewerker en inmiddels zes jaar met veel plezier aan het werk als accountmanager van de regio Midden Nederland. Dit houdt in dat ik veel op weg ben om adviseurs te bezoeken in mijn rayon, dat loopt van Dronten tot onder Rotterdam en van Kudelstaart tot voorbij de Dom van Utrecht.

Mijn werkweek start op maandagochtend meestal met een ‘keek op de week’ samen met onze commercieel directeur. Hierin blikken we terug naar de afgelopen week en bespreken we de bijzonderheden uit mijn rayon. Naast de cijfers worden dan ook de ervaringen besproken, die de adviseurs in mijn rayon opdoen met hun relaties. En we bekijken samen welke bijdrage wij, als maatschappij, aan hen kunnen leveren om zo nog beter onze verzekerden van dienst te zijn.
 

"Met trots over de prestaties en betrokkenheid​"


Sinds een jaar ben ik ook betrokken bij de onlangs opgerichte OR. In de buitendienst ervaar je hoe belangrijk de bijdrage is van elke collega. Bij de adviseurs in mijn rayon vertel ik dan ook met trots over de prestaties en betrokkenheid van ons bedrijf. Het voelt goed om ook op deze wijze op te komen voor de belangen van mijn collega’s en de organisatie.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de racefiets. Lekker met een groepje vrienden een aantal kilometers maken door de duinen of op de dijk. Ook samen met mijn gezin op de fiets mooie tochten maken door de Schoorlse duinen is iets waar ik erg van hou. Naast de sportieve ontspanning vind ik het erg gezellig om te ontspannen bij een hapje en een drankje met een gezelschap in en om Tuitjenhorn, mijn woonplaats.

Ik zit bij veel verschillende adviseurs ‘aan tafel’ en zij hebben ieder hun eigen manier van het leiden van hun kantoor. Hun input is niet alleen belangrijk voor Nh1816 maar geeft mij ook energie om samen ons in te zetten voor onze verzekerde. Dit maakt dat elke week uitdagend is en vol ervaringen zit.

(Vanaf juni 2017 werkt Joeri Zoon als Deskaccount manager binnen Nh1816 Verzekeringen)

Andere verhalen van medewerkers

Accountmanager

Maik den Iseger