Karin Verhoeven

Letselschade

Karin Verhoeven

1-9-2014

Na een ontbijt met mijn gezin ga ik meestal met de auto vanuit Alkmaar naar Oudkarspel. Maar sportief als ik ben, neem ik ook graag de fiets. In mijn vrije tijd onderneem ik sportief gezien ook het een en ander. Ik neem deel aan een Bootcamp en ga regelmatig hardlopen. Op dit moment ben ik samen met een paar collega’s aan het trainen voor de Dam tot Damloop die half september plaatsvindt. Een mooie uitdaging al zeg ik het zelf!
 

"Genoeg uitdagingen en lekker afwisselend​"


Al bijna 13 jaar ben ik bij Nh1816 Verzekeringen werkzaam als behandelaar van schade- en letselschadezaken. Inmiddels al enige tijd met veel plezier op de afdeling letsel/juridische zaken. Door de verscheidenheid in de letselschadezaken die ik onder ogen krijg en de contacten die ik hiervoor heb met de betrokken personen is mijn werkweek lekker afwisselend. Letselschades zijn heel divers, van lichte tot zware gevallen. Het is iedere keer weer een uitdaging om voor alle partijen naar tevredenheid een passende afwikkeling te verzorgen.

Mijn werkdag begint met het doornemen van nieuw binnengekomen e-mail en het uploaden van nieuwe schadezaken die ik behandel. Voordat ik de partij met letsel bel verdiep ik me eerst grondig in de casus. Het eerste belletje gaat allereerst om een blijk van medeleven en om na te gaan hoe zwaar het letsel is.

In de gevallen dat het letsel een langere herstelduur zal hebben, wordt een schaderegelaar ingeschakeld. Deze gaat namens Nh1816 Verzekeringen bij het slachtoffer en de familie langs. Hierover wordt een bezoekrapport opgesteld. Na ontvangst van dit rapport wordt meestal overgegaan tot het betalen van een voorschot en zal ik het verdere herstel op de voet volgen.

De letseldossiers behandel ik zoveel mogelijk digitaal, maar er zijn ook nog altijd papieren dossiers. Deze lopen vaak al enige tijd en zijn inmiddels van een aardig formaat. Zij zullen langzamerhand verdwijnen richting digitaal maar kleuren nu nog mijn bureau.

De lunch op kantoor is gezellig met collega’s. Op vrijdag is het extra gezellig doordat we dan vaak even samen “snacken”. Broodje kroket als favoriet! Zo heb ik leuk contact met de collega’s op het werk en ook daarbuiten.

Andere verhalen van medewerkers

E-business developer

Guido Vleugel

Front office

Milan Stengs