Maik den Iseger

Accountmanager

Maik den Iseger

15-7-2015

Mei 2010 ben ik begonnen bij Nh1816 Verzekeringen als schadecorrespondent op de afdeling materiële schade. Na een paar jaar heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Audit en fraudebeheersing. Waarvoor ik sinds dit jaar meer op pad ga en onze intermediairs bezoek.

Mijn werkweek is zeer afwisselend en dat is precies wat mij aanspreekt. De ene keer zit je bij een kantoor waar je met de lift naar de eigenaar mag en de andere keer zit je bij de eigenaar aan de keukentafel omdat het een kantoor aan huis betreft. Tijdens de controles die ik uitvoer zie ik veel verschillende werkwijzen. Deze ervaringen gebruik ik weer bij bezoek en advies van kantoren. De controles zijn niet alleen om vast te stellen dat er netjes en gepast met de regelingen wordt omgegaan maar ook om te kijken hoe een kantoor de eigen werkwijze heeft ingericht. Waar mogelijk bekijk ik dan samen met de intermediair hoe ze het meest efficiënt kunnen werken.
 

"Met de lift of aan de keukentafel​​"


Ook organiseren we een aantal keren per jaar schademiddagen bij Nh1816. Op zo’n dag geef ik samen met mijn collega Patrick een presentatie over hoe de intermediair het beste zijn schadebevoegdheden kan inzetten en gebruiken. Waarna de adviseurs de ruimte krijgen om met elkaar te sparren en casussen te bespreken.

Naast mijn werkzaamheden voor de afdeling audit vertegenwoordig ik een ondersteunende rol als junior accountmanager binnen het team van accountmanagers. Uiteraard zijn dit andere gesprekken dan controle van een kantoor, maar ook dan bekijk ik samen met de adviseur hoe we bepaalde zaken samen (nog) beter kunnen doen.

In mijn rol als OR-lid kan ik iets voor mijn collega’s betekenen en ben ik nog directer betrokken bij bepaalde zaken. Door al deze verschillende taken binnen mijn werk heb ik veel leuke uitdagingen en een afwisselende werkweek. Dit alles maakt dat ik me met veel enthousiasme elke dag weer inzet voor deze dynamische organisatie.

Mijn ontspanning vind ik voornamelijk door mijn vrije tijd door te brengen met familie of vrienden. Om samen op pad te gaan voor een hapje, een drankje en gezelligheid. De sportieve uitdaging zoek ik op het voetbalveld. Al vanaf mijn vijfde jaar speel ik bij LSVV in Zuid-Scharwoude. Inmiddels voetbal ik ruim acht jaar met veel plezier in het eerste elftal van deze mooie club.

(Vanaf juni 2017 vervult Maik den Iseger de functie van Accountmanager voor de regio Noord-Holland en Friesland.)

Andere verhalen van medewerkers

Receptioniste en medewerker Secretariaat

Jeanette Beemsterboer

Manager marketing & communicatie

Janwillem Swart

Medewerker afdeling financien

Annet Landman