Simone Luijk

Acceptant

Simone Luijk

13-11-2015

Met veel plezier woon ik in Alkmaar, ik ben er niet geboren maar wel opgegroeid. Na mijn studie Nederlands ben ik op mijn 23ste fulltime aan de slag gegaan bij een assurantiekantoor in Alkmaar. Ik had toen al regelmatig contact met Nh1816 Verzekeringen en via een medewerker werd ik gewezen op de vacature acceptant. Ik heb direct gesolliciteerd en ben inmiddels al bijna drie jaar werkzaam op de acceptatieafdeling van Nh1816.

Als acceptant ben je het eerste aanspreekpunt voor de lokale adviseurs. Acceptatievragen behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden, maar ook begeleiding bij het gebruik van onze software en commerciële vraagstukken. We werken voornamelijk digitaal via ons extranet, maar ook per e-mail krijg ik acceptatiekwesties voorgelegd. Persoonlijk contact en korte communicatielijnen zorgen voor een efficiënte en prettige manier van zaken doen. De telefoon is daarbij mijn grootste vriend. Bij een moeilijke casus is het voor mij altijd een uitdaging om tot een oplossing te komen die passend is voor zowel de adviseur, de verzekerde als Nh1816.
 

"Thuis binnen de Nh-familie​"


Ook heb ik in mijn werk veel contact met andere afdelingen binnen Nh1816. Bijvoorbeeld met de afdeling schade vanwege een correctie op de schadevrije jaren. Of met de afdeling IT voor software aanpassingen op basis van wensen en bevindingen van het intermediair. Met onze accountmanagers in de buitendienst is daarnaast goed contact om op de hoogte te blijven van de markt en de met ons samenwerkende adviseurs. Zo zorgen we er samen voor dat we onze verzekerden nog beter van dienst kunnen zijn.

Door het kleinschalige karakter van Nh1816 Verzekeringen voel ik me vanaf het begin af aan thuis binnen de ‘ Nh-familie’. De prettige werksfeer en het wij-gevoel zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. In de lunchpauze loop ik samen met mijn collega’s Sander en Marcel een rondje over de dorpsstraat in Oudkarspel voor een frisse neus en wat ontspanning.

Sinds een aantal jaren heb ik een relatie met mijn vriend Marco. Helaas zien wij elkaar enkel in de weekenden aangezien hij in Oosterhout woont, in de buurt van Nijmegen. In de weekenden gaan we graag samen ergens een hapje eten of naar een voetbalwedstrijd. Van AZ of Vitesse bijvoorbeeld. Verder loop ik in mijn vrije tijd graag hard. Voor wat extra beweging heb ik sinds kort een E-bike zodat ik, als het weer het toelaat, op de fiets naar Oudkarspel kan.

Andere verhalen van medewerkers

Accountmanager tot 1-6-2017

Joeri Zoon

Auditor en Junior accountmanager tot 1-6-2017

Maik den Iseger