Naar ARTIS met korting!

Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in Micropia , het eerste microbenmuseum ter wereld. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s en koedoes op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium.

Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage . Of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein . Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Op naar ARTIS! 

Dit ledenvoordeel start in het najaar 2020

Direct op de hoogte worden gebracht van de start van deze kortingsactie en meer ledenvoordelen? Schrijf u in op onze ledennieuwsbrief

Maatschappelijk partner van ARTIS

Nh1816 Verzekeringen staat als coöperatieve verzekeraar midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dat doet zij door maatschappelijk relevante projecten zoals het de nieuwe verblijven van de Jaguars, de Bennett wallaby’s en de zwarte slingerapen mede mogelijk te maken via Stichting Goede Doelen Nh1816.

Lees hier meer over de ondersteuning aan ARTIS