26 juni t/m 1-4-2021

Ontdek Ennemaborg en Het Groninger Landschap

Het is één van de pronkstukken van Het Groninger Landschap: de Ennemaborg in Midwolda. Wandel je in het voorjaar rond dit statige landhuis, dan kleurt het park geel en paars door alle krokussen en boshyacinten. In de herfst kun je er ruim 250 soorten paddenstoelen vinden. Uniek zijn ook de wilde paarden die het landgoed begrazen.

Het Groninger Landschap biedt veel mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te varen, monumenten te bezoeken, via excursies of je eigen ontdekkingstocht. 

Gratis wandelkaart Ennemaborg en magazine Golden Raand

Vanaf het naastgelegen Koetshuis organiseert het vrijwilligersteam Ennemaborg allerlei excursies en activiteiten. Start je wandeling over het bijzondere landgoed bij het Koetshuis. 

Als lid van de Coöperatie Nh1816 vraag je hieronder een gratis wandelkaart aan om de omgeving van het Ennemaborg te ontdekken. In het meegestuurde magazine Golden Raand lees je meer over het prachtige Groninger landschap!

Aanvragen wandelkaart en magazine

* Verplichte velden
Voorwaarden

  • Alleen geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden.
  • Aanvragen is mogelijk t/m 1-4-2021.
  • Per adres wordt één wandelkaart en magazine toegestuurd.

Wat is er te doen in het Groninger Landschap?

Hou je van cultuur en natuur, van struinen en onderzoeken? Het Groninger landschap biedt je oneindige mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te varen, monumenten te bezoeken, deel te nemen aan excursies of je eigen ontdekkingstocht te plannen. 

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Het Groninger Landschap alle publieksactiviteiten tot 1 september afgelast. Ook de bezoekerscentra en een aantal locaties zullen tot die datum dicht blijven.