26 juni 2020 t/m 15 november 2020

Ontdek Tosti Truffels Treinen bij het Spoorwegmuseum

De tentoonstelling ‘Tosti’s Truffels Treinen’ in het Spoorwegmuseum geeft een overzicht van decennia lang eten & drinken op stations en in de trein. Neem een kijkje in luxe restauratierijtuigen, ervaar het koken in een piepkleine keuken, snuif de etensluchtjes in de trein op, serveer zelf koffie aan de reizigers en sluit je bezoek af met een tosti in het restaurant van het museum.

Slechts € 10,- p.p. 

Tickets met korting bestellen
Vraag hieronder uw kortingscode aan voor het bestellen van tickets met korting. Bestel tickets met de kortingscode via nh1816.spoorwegmuseum.nl en reserveer een gratis tijdslot voor het museum. Gebruik de actiecode die u per e-mail heeft ontvangen om de korting te verrekenen. Dit ledenvoordeel is beperkt beschikbaar. Op=op.

Aanvragen kortingscode Spoorwegmuseum

* Verplichte velden

Voorwaarden:

  • Geldig voor Nh1816-verzekerden/-leden (maximaal 6 personen) vanaf 26 juni t/m 15 november 2020
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Terugbetaling van gekochte tickets is niet mogelijk.
  • Tickets online reserveren is verplicht. Er worden geen tickets aan de kassa verkocht.
  • Ga naar nh1816.spoorwegmuseum.nl voor gebruik van unieke kortingscode 
  • Een ticket is alleen geldig op de gekozen datum.
  • Beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar, vol = vol.
  • Het Spoorwegmuseum hanteert de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over deze richtlijnen.

Sfeerimpressie Spoorwegmuseum

Wat is er te doen bij het Spoorwegmuseum?

Het Spoorwegmuseum is een echte beleving. Het museum komt tot leven in de verschillende attracties. Maak een rit in het donker langs levensgrote stalen monsters, daal af in de oude kolenmijn en luister naar het verhaal over de uitvinding van de stoommachine. Acteurs nemen je mee naar het tijdperk van de Oriënt Express, in de Vuurproef hoor je hoe de komst van de trein de wereld heeft veranderd. Voor je het weet raas je in volle vaart met de trein door de tijd! Dompel je onder in het Modellenmagazijn, ontdek Techlab en wist je dat ook koningen en koninginnen vaak met de trein reisden?

Maatschappelijk partner van het Spoorwegmuseum

Een bijzonder object in het Spoorwegmuseum is het in originele staat teruggebrachte restauratierijtuig ‘Plan D’ uit 1951: het eerste Nederlandse combi-rijtuig met bagage en restauratie. Herstel van dit iconische rijtuig was een lang gekoesterde wens van het Spoorwegmuseum, die mede dankzij een donatie van de Stichting Goede Doelen Nh1816 nu werkelijkheid is.  

Lees hier meer over de ondersteuning aan het Spoorwegmuseum.