Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Midden in de maatschappij

Coöperatief verzekeren is risico’s afdekken met oog voor de wereld om ons heen. Het besef dat we een verschil kunnen maken, als we met elkaar de schouders eronder zetten.

Steeds meer mensen kiezen bewust. De keuze voor een coöperatieve verzekeraar past hier goed bij. Want het teruggeven van een deel van de winst aan de samenleving is ook een vorm van solidariteit. Dat vraagt om een verzekeraar waar het belang van de klant voorop staat. Daarom is Nh1816 Verzekeringen een coöperatieve verzekeraar. 
 

Stichting Goede Doelen Nh1816

Een deel van de winst die Nh1816 maakt, wordt teruggegeven aan de samenleving. Dit doen wij via onze Stichting Goede Doelen die landelijke, regionale en lokale projecten op diverse gebieden ondersteunt. Zodat die voor iedereen behouden en toegankelijk blijven. Nu en in de toekomst. Zoals ARTIS, KNGF Geleidehonden en de KNRM.

 

Maatschappelijk betrokken met regionale adviseurs

Regionale adviseurs staan ook midden in de lokale samenleving. Zij geven vaak hun eigen invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Nh1816 wil hen hier als partner graag bij ondersteunen. We trekken samen op in een lokaal maatschappelijk project en doen zo iets terug voor uw lokale samenleving en het goede doel.

Coöperatief verzekeren doe je met en voor elkaar! In 2013 is onze coöperatie begonnen met lokale MVO projecten. Samen met het intermediair steunen wij lokale evenementen, die worden georganiseerd om aandacht te vragen voor het goede doel. Het thema van een goed doel kan bijvoorbeeld zorg, educatie of cultuurbewaking zijn.
 

Maatschappelijk betrokken

Projecten 2018

In 2018 heeft Nh1816 samen met lokale verzekeringsadviseurs opnieuw mooie goede doelen projecten ondersteund. Bekijk hier de projecten die tot nu toe in het jaar 2018 zijn gehouden. Bijvoorbeeld projecten als de Night Run in Goes voor Stichting Jayden, A Local Swim Schagen voor Stichting ALS en Roche Obstacle run voor zelfs drie lokale goede doelen.

Maatschappelijk betrokken

Projecten 2017

Bekijk hier de goede doelen projecten in het jaar 2017 samen met verschillende adviseurs zijn ondersteund. Bijvoorbeeld projecten als de 4x4Run in Reeuwijk voor KiKa en Muziek op de Dommel voor het Jeugdcultuurfonds Eindhoven.

Maatschappelijk betrokken

Projecten 2016

De maatschappelijk betrokken projecten van 2016 die wij samen met de adviseur hebben ondersteund. Waaronder Nothing Else Matters vanuit Heesch en de Scholendag vanuit Zwanenburg.

Maatschappelijk betrokken

Projecten 2015

De maatschappelijk betrokken projecten van 2015 op een rij. Samen met de adviseur hebben wij geweldige projecten mogen realiseren en een bijdrage kunnen leveren aan de lokale samenleving. Bijvoorbeeld bij de Drakenbootrace in Helmond en Hunting Run in Lichtenvoorde.