Groep hardlopers tijdens een MVO project

Midden in de maatschappij

Nh1816 staat als betrokken verzekeraar midden in de maatschappij. Niet voor niets zijn wij een coöperatie. Want vanuit Coöperatie Nh1816 zetten wij ons volop in voor de belangen van onze klanten, adviseurs en natuurlijk de samenleving. Samen maken wij het verschil.

Coöperatieve verzekeraar

Steeds meer mensen kiezen bewust. De keuze voor een coöperatieve verzekeraar past hier goed bij. Want coöperatief verzekeren is zekerheid bieden met het oog voor de wereld om ons heen. Betrokkenheid tonen én betrokken zijn. Daarom geven wij een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Dat doen wij via onze Stichting Goede Doelen.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen doen wij samen met de adviseur. Net als wij, staan zij midden in de maatschappij. De adviseur is vaak lokaal zeer betrokken. Vanuit die betrokkenheid steunen wij samen met de adviseur lokale goede doelen projecten die aandacht vragen voor een goed doel. Een run, fietsvierdaagse of een wandelevenement. Nieuwsgierig? Deze goede doelen projecten steunen wij dit jaar samen met de adviseur.

Projecten 2020

Helaas hebben we door de coronacricis veel van de Goede Doelen Projecten moeten uitstellen naar 2021. Gelukkig hebben er toch een aantal doorgang kunnen vinden. Bekijk de projecten van 2020.