ouderen ontvangen soep en broodje

Liempe

Soep en broodjes voor ouderen Aalst

Een extra, coronaproof, contactmoment in de donkerste dagen van het jaar. Deelnemers van de Zonnebloem en vrijwilligers van Stichting Bol in Liempe kregen van Het Raadhuis Verzekeringen en Hypotheken en Nh1816 Verzekeringen een goed gevuld kerstpakket. De pakketten werden persoonlijk overhandigd door vrijwilligers van de Zonnebloem.

Zonnebloem en Belangenbehartiging Ouderen Liempe zetten zich in voor ouderen. René Knoops: “Belangrijk werk, zeker in een jaar waarin alles anders is en veel sociale contacten zijn weggevallen. Zo kort voor Kerstmis is het fijn om mensen met een kerstpakket een hart onder de riem te steken.”

Voor deze actie deed René Knoops een beroep op het donatiefonds van Nh1816 Verzekeringen. René Knoops: “Speciaal voor initiatieven tijdens de coronacrisis heeft Nh1816 een budget vrijgemaakt om steun te bieden waar die nú het hardst nodig is. Natuurlijk dragen we ook zelf een steentje bij. Ik ben dankbaar dat we op deze manier iets voor de ouderen in Liempe kunnen betekenen.”